Σκούπες μπαταρίας για εργοτάξιο

Δουλεύοντας εργαλεία μπαταρίας της πλατφόρμας Nuron σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να δουλεύετε χωρίς συμβιβασμούς στην ισχύ αναρρόφησης: δείτε όλες τις σκούπες μπαταρίας και τις σκούπες πλάτης εδώ

Δουλεύοντας εργαλεία μπαταρίας της πλατφόρμας Nuron σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να δουλεύετε χωρίς συμβιβασμούς στην ισχύ αναρρόφησης: δείτε όλες τις σκούπες μπαταρίας και τις σκούπες πλάτης εδώ
VC 5-22-A22 Σκούπα μπαταρίας Μικρή και φορητή σκούπα μπαταρίας για γρήγορο καθαρισμό σε εργοταξιακούς χώρους και συνεργεία (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
VC 10L-22 Σκούπα μπαταρίας Σκούπα μπαταρίας υγρού/ξηρού τύπου και υψηλής αναρρόφησης με προαιρετικό σακίδιο για καθαρισμό σε εργοταξιακούς χώρους - κατηγορία L (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
VC 10M-22 Σκούπα σκόνης μπαταρίας Σκούπα μπαταρίας υψηλής αναρρόφησης, ξηρού/υγρού τύπου, με προαιρετικό σακίδιο για εξαγωγή σκόνης από εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων κοίλων τρυπανιών - Κατηγορία M (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
VC 5-A22 Σκούπα μπαταρίας Μικρή και φορητή σκούπα μπαταρίας 22 V για εργοτάξια – σχεδιασμένη για εύκολη μεταφορά και άνεση στη χρήση
εργαζόμενος που χρησιμοποιεί μια σκούπα μπαταρίας για την αφαίρεση σκόνης από εργασία κατεδάφισης

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Γρήγορος καθαρισμός και μεγαλύτερος έλεγχος της σκόνης χάρη στην άνεση που προσφέρει η φορητή σκούπα

 

Δεν μπορείτε να αποφύγετε τη σκόνη, αλλά μπορείτε να την ελέγξετε – ανεξάρτητα από το πού δουλεύετε. Οι σκούπες μπαταρίας με HEPA σας βοηθούν να έχετε πιο καθαρά, ασφαλέστερα και πιο αποδοτικά εργοτάξια που συμμορφώνονται με τα πρότυπα OSHA. Και χάρη στην ισχύ και την ευελιξία της πλατφόρμας Nuron, μπορείτε να επιτύχετε εξαγωγή υγρής και ξηρής σκόνης με ένα εργαλείο μπαταρίας ακόμα και εκεί όπου δεν υπάρχει ηλεκτρική πρίζα.

ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Μεγαλύτερη ασφάλεια

Δεν χρειάζεστε ηλεκτρική πρίζα για να είναι δυνατή η συμμόρφωση με τους κανονισμούς Υγείας και Ασφάλειας για εφαρμογές διάτρησης και κοπής – οι σκούπες υψηλής απόδοσης λειτουργούν στην πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας Nuron.

Μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Εργαστείτε καλύτερα και με λιγότερες διακοπές. Οι σκούπες μπαταρίας μπορούν να βελτιώνουν την ορατότητα στο εργοτάξιο, εξοικονομούν χρόνο κατά τη διάρκεια του καθαρισμού και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των εργαλείων.

Μεγαλύτερη άνεση

Ανεξάρτητα από το αν έχουν λαβή ή μεταφέρονται με λουρί ή στη πλάτη, οι σκούπες μπαταρίας είναι φορητές και άνετες και λειτουργούν με την ευρεία γκάμα μπαταριών 22V της πλατφόρμας Nuron.

εργαζόμενος που λειαίνει έναν τοίχο από σκυρόδεμα και κουβαλάει μια σκούπα μπαταρίας στην πλάτη του

ΣΚΟΥΠΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑ

VC 10-22: Ισχύς Nuron για πραγματική εξαγωγή σκόνης με εργαλείο μπαταρίας

 

Με το μικρό της βάρος, το μικρότερο δοχείο και την προαιρετικό εξάρτημα με σχεδίαση για μεταφροά με σακίδιο πλάτης, το VC 10-22 προσφέρει αυξημένη κινητικότητα όπου χρειάζεστε εξαγωγή σκόνης με έγκριση OSHA – υγρή ή ξηρή.

Ωστόσο, η ισχύς δεν υποβαθμίζεται για χάρη της άνεσης: η μπαταρία υψηλής ισχύος Nuron του VC 10-22 παρέχει δυνατότητα αναρρόφησης έως 140 CFM για λειτουργία σχεδόν απαλλαγμένη από σκόνη. Και θα εργάζεστε πιο αποτελεσματικά χάρη στον αυτόματο καθαρισμό φίλτρου.

εργαζόμενος που διασχίζει περπατώντας ένα εργοτάξιο με μια σκούπα μπαταρίας να κρέμεται από τον ώμο του

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΡΕΥΜΑ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Καθαρίστε τον χώρο εργασίας με σκούπα μπαταρίας

 

Για καθαρισμό ξηρής σκόνης  όπου δεν υπάρχει ηλεκτρική ισχύς, το VC 5-22 είναι μια σκούπα μπαταρίας συμβατή με OSHA με δοχείο ενός γαλονιού που μπορείτε να μεταφέρετε με λουρί ώμου για επιπρόσθετη δυνατότητα μεταφοράς.

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ OSHA

Διατηρείτε το εργοτάξιο καθαρό και συμβατό συνδυάζοντας τις σκούπες μπαταρίας με μια ενσωματωμένη λύση διαχείρισης σκόνης για εργασίες κοπής, διάτρησης, αδαμαντοφόρας διάτρησης και πολλές άλλες.

Αγοράστε περισσότερα συστήματα αφαίρεσης σκόνης

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ;

Αφαιρέστε βαριά σκόνη και υγρό αφρό σκυροδέματος από εργασίες λείανσης, κοπής, διάτρησης και αδαμαντοφόρας διάτρησης γρήγορα και αποτελεσματικά με τις ηλεκτρικές σκούπες υψηλής ισχύος και υψηλής χωρητικότητας.

Αγοράστε ηλεκτρικές σκούπες

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ

Δεν περιμένουμε τα εργαλεία μας να αποτύχουν, αλλά αν το κάνουν, εμείς είμαστε εδώ. Επωφεληθείτε από το διετές σέρβις χωρίς κόστος για τη σκούπα σας, εγγύηση για όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και όριο κόστους επισκευής. 

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία επισκευής εργαλείων