Τροχοί μπαταρίας

Έξυπνα χαρακτηριστικά ασφαλείας, πιο γρήγορες κοπές και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας: μάθετε πώς οι επαναστατικοί γωνιακοί τροχοί μπαταρίας Nuron μπορούν να προσφέρουν οφέλη στην επιχείρησή σας

Έξυπνα χαρακτηριστικά ασφαλείας, πιο γρήγορες κοπές και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας: μάθετε πώς οι επαναστατικοί γωνιακοί τροχοί μπαταρίας Nuron μπορούν να προσφέρουν οφέλη στην επιχείρησή σας
AG 5D-22 Γωνιακός τροχός μπαταρίας (125 mm) Γωνιακός τροχός μπαταρίας χωρίς ψήκτρες με διακόπτη ελέγχου ασφαλείας για καθημερινή κοπή και λείανση με δίσκους έως 125 mm (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
AG 6D-22 Γωνιακός τροχός μπαταρίας (125 mm) Ισχυρός γωνιακός τροχός μπαταρίας με κινητήρα χωρίς ψήκτρες, έλεγχο SensTech και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας για δίσκους έως 125 mm (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
AG 6D-22 Γωνιακός τροχός μπαταρίας (150 mm) Ισχυρός γωνιακός τροχός μπαταρίας με κινητήρα χωρίς ψήκτρες, έλεγχο SensTech και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας για δίσκους έως 150 mm (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
GDG 6-22 Λειαντήρας μπαταρίας Λειαντήρας μπαταρίας μεταβλητής ταχύτητας με ισχυρό κινητήρα χωρίς ψήκτρες και πρόσθετο χρόνο λειτουργίας για μεταλλικές κατασκευές και αρχιτεκτονικές μεταλλουργικές εργασίες (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
AG 4S-A22 Γωνιακός τροχός μπαταρίας Γωνιακός τροχός μπαταρίας 22 V με ηλεκτρονικό έλεγχο ταχύτητας και κινητήρα χωρίς ψήκτρες για καθημερινή κοπή και λείανση με δίσκους διαμέτρου έως 5" ή 125 mm
GDG 6-A22 Ευθύς λειαντήρας μπαταρίας Ευθύς λειαντήρας μπαταρίας, μεταβλητής ταχύτητας, με κινητήρα υψηλής απόδοσης χωρίς ψήκτρες, για μεταλλικές κατασκευές και αρχιτεκτονικές μεταλλουργικές εργασίες
Εργαζόμενος που κόβει μια ράβδο οπλισμού με έναν γωνιακό τροχό και εκτοξεύονται σπινθήρες

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΓΩΝΙΑΚΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Λείανση, κοπή και φινίρισμα με ευέλικτους γωνιακούς τροχούς

Θέλετε να εκτελείτε εργασίες λείανσης όλη την ημέρα σε μέταλλο, σκυρόδεμα και πέτρα και μπορείτε να το κάνετε χωρίς τα προβλήματα που προκαλούν τα καλώδια προέκτασης. Η λύση μας: γωνιακοί τροχοί μπαταρίας με εντυπωσιακή ισχύ, μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, άνετο χειρισμό και ευελιξία οπουδήποτε και αν εργάζεστε.

Με τη νέα πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας Nuron, αποκτάτε ένα πιο γρήγορο, ασφαλές και πιο έξυπνο εργαλείο για ένα ακόμα πιο παραγωγικό εργοτάξιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΩΝΙΑΚΟ ΤΡΟΧΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Ευελιξία και απόδοση

Δεν υπάρχει πρόσβαση σε παροχή ρεύματος; Κανένα πρόβλημα. Από πανίσχυρα εργαλεία 4,5 έως 6 ιντσών για κοπή και λείανση μετάλλων και ορυκτών, διαθέτουμε έναν τροχό μπαταρίας για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Ασφάλεια και ανθεκτικότητα

Οι χρόνοι εκτός λειτουργίας είναι επιζήμιοι για τα κέρδη. Κατασκευάζουμε εργαλεία που όχι μόνο είναι εξαιρετικά ανθεκτικά αλλά διαθέτουν εργονομικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά ασφάλειας που βοηθούν στη μείωση της κόπωσης και των τραυματισμών.

Πλήρως συμβατή πλατφόρμα

Οι γωνιακοί τροχοί μπαταρίας λειτουργούν με τις μπαταρίες που ήδη χρησιμοποιείτε. Διαφορετικά, εξερευνήστε τη πλατφόρμα Nuron 22V για περισσότερη ισχύ, μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και ενσωματωμένο διαγνωστικό έλεγχο μπαταρίας.

Εργαζόμενος που λειαίνει μέταλλο σε πάγκο εργασίας με το γωνιακό ακονιστήρι μπαταρίας AG 4S-22.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΤΡΟΧΟΙ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η σειρά γωνιακών τροχών μπαταρίας καλύπτει τις περισσότερες εφαρμογές

Ο γωνιακός τροχός AG 4S-22 μικρών διαστάσεων πρόσφέρει έλεγχο μεταβλητής ταχύτητας ώστε να μπορείτε να κόβετε γρήγορα μέταλλα, ορυκτά υλικά και πλακίδια και μετά να μειώνετε την ταχύτητα για να δημιουργείτε όμορφα φινιρίσματα.

Είναι το εργαλείο που θα εμπιστεύεστε για πλήθος εφαρμογών. Για πιο απαιτητικές εργασίες όπως η κοπή μεταλλικών σωλήνων, η λείανση πάνελ ορθοστατών και η δημιουργία εγκοπών σε χαλύβδινες δοκούς, το AG 6D-22 παρέχει μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερες κοπές ανά φόρτιση σε σχέση με άλλους τροχούς 22V με μεγαλύτερες, βαρύτερες μπαταρίες. Η απόδοσή του είναι εφάμιλλη με εκείνη ενός εργαλείου ρεύματος.

Εργαζόμενος που κόβει σκυρόδεμα με γωνιακό τροχό AG 6D-22 που συνδέεται με μια σκούπα (DRS)

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Εργαλεία φιλικά προς το εργοτάξιο που σας βοηθούν να κάνετε περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια

Με πιο ελαφρύ και λεπτό κορμό εργαλείου για πιο εύκολο χειρισμό, οι γωνιακοί τροχοί μπαταρίας προσφέρουν πιο ακριβή έλεγχο και είναι λιγότερο κουραστικοί κατά τη χρήση – ειδικά σε στενούς, μη άνετους χώρους. Και αν ο δίσκος κολλήσει, η τεχνολογία ενεργού ελέγχου ροπής (ATC) συμβάλλει στη μείωση της πιθανότητας επικίνδυνου κλοτσήματος.

Οι διακόπτες ασφάλισης διευκολύνουν αλλά μπορεί να είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια του χρήστη. Για αυτόν τον λόγο, οι γωνιακοί τροχοί μπαταρίας έχουν λειτουργίες ελέγχου ασφαλείας που σας βοηθούν να αποφύγετε τα χειρότερα σενάρια.

Εργασία κοπής ράβδου οπλισμού με γωνιακό ακονιστήρι μπαταρίας AG 6D-22

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ, ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΛΕΙΑΝΣΗ

AG 6D-22: καινοτόμος ασφάλεια και βέλτιστη απόδοση με πλεονεκτήματα Nuron

Οι γωνιακοί τροχοί δεν παραμένουν σταθεροί όταν μπλοκάρουν και μπορεί να κλοτσήσουν προς οποιαδήποτε διεύθυνση. Για την προστασία του χρήστη από τραυματισμούς, το AG 6D-22 διαθέτει 3D-ATC, το οποίο σταματά την περιστροφή του εργαλείου αν ξεφύγει ξαφνικά.

Και αν απομακρύνετε το χέρι σας από το εργαλείο, η λειτουργία SensTech που ενεργοποιείται με την αφή στη λαβή κλείνει αμέσως την παροχή ρεύματος. 

Δίσκοι για γωνιακούς τροχούς

ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΓΩΝΙΑΚΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ

Όποια κι αν είναι η εργασία που θέλετε να κάνετε, υπάρχει ένας δίσκος που θα σας βοηθήσει να την κάνετε σωστά

Με το σωστό αξεσουάρ, μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα γωνιακό τροχό μπαταρίας σε ένα από τα πιο προσαρμοστικά εργαλεία στο εργοτάξιο. Κόψτε και λειάνετε με δίσκους κοπής και λείανσης, αφαιρέστε γρέζια από έναν δίσκο με ίνες, τροχίστε και γυαλίστε με έναν φτερωτό δίσκο ή ακόμα αφαιρέστε σκόνη και μπογιά με μια συρματόβουρτσα.

Διαθέσιμοι σε διάφορα μεγέθη και πάχη, οι δίσκοι κοπής και λείανσης έχουν συγκολληθεί και επιστρωθεί για ταχύτερη κοπή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ OSHA ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ

Ένα εργοτάξιο σχεδόν απαλλαγμένο από τη σκόνη είναι καλύτερο για εσάς και τα εργαλεία σας. Συνδέστε τον γωνιακό τροχό σε μια σκούπα μπαταρίας DRS και VC 10 για μεγαλύτερη άνεση και διάρκεια ζωής του εργαλείου.

Αγοράστε σκούπες και άλλα συστήματα αφαίρεσης σκόνης

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΑΣ

Το Fleet Management καλύπτει όλα τα κόστη των εργαλείων σας έναντι μιας σταθερής μηνιαίας χρέωσης. Αποφύγετε τις μεγάλες εκ των προτέρων επενδύσεις σε εργαλεία και αποκτήστε μόνο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε.

Μάθετε περισσότερα για τo Fleet Management