Κανάλια αγκύρωσης HAC

Cast-in Anchor Channel

binari HAC

Με τα κανάλια HAC μπορείς να αγκυρώσεις μεγαλύτερα διατμητικά φορτία, ακόμη και πλησίον των ακμών. Χάρη στο καινοτόμο σχήμα τύπου V, έχουν μεγαλύτερη αντοχή και είναι πιο απλά στη χρήση. Έχει ένα μόνο τύπο καναλιού για φορτία στατικά, δυναμικά και αντοχή στη φωτιά. Σου χρειάζονται μόνο δύο τύποι βιδών για να τοποθετήσεις όλη την γκάμα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα συστήματα HAC για τη στερέωση προσόψεων façade και εγκαταστάσεων, στους οδηγούς για ανελκυστήρες και σε άλλες εφαρμογές, όπως δομικές συνδέσεις και στήριξη καλωδίων. Επιπλέον, είναι συμβατά με το σύστημα τοποθέτησης MQ της Hilti.

hac

Δοκιμασμένα και πιστοποιημένα
Τα κανάλια HAC διαθέτουν το πλέον πρόσφατο ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ETA-11/0006, εκδοθέν από τον EOTA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Τεχνικών Εγκρίσεων), για τη χρήση με στατικά και δυναμικά φορτία και με φορτία πυρκαγιάς.

Σχεδιασμένα για στατικά φορτία
Χρησιμοποίησε άφοβα τα κανάλια αγκύρωσης HAC ακόμη και σε ρηγματωμένο σκυρόδεμα: καταγράφουν ελάχιστες παραμορφώσεις παρουσία ασκούμενων φορτίων. Σε περίπτωση υπέρβασης της τελευταίας οριακής κατάστασης, έχουν μια συμπεριφορά ευέλικτη, με το πλεονέκτημα να "προειδοποιούν" πριν επέλθει η θραύση.

Σχεδιασμένα για δυναμικά φορτία
Με τη νέα μέθοδο σχεδιασμού μπορεί να λαμβάνονται υπόψη δυναμικά φορτία με όρους αντοχής σε κόπωση, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, για φορτία εφελκυσμού που δρουν συνδυαστικά με στατικά φορτία. Στη βάση βρίσκεται η καμπύλη του Wöhler για την αντοχή στην κόπωση, προσδιορισμένη πειραματικά για όλο το φάσμα διακύμανσης.

Σχεδιασμένα για φορτία σε περίπτωση πυρκαγιάς
Για πρώτη φορά αναπτύχθηκε μια φιλοσοφία σφαιρικού σχεδιασμού. Λαμβάνονται υπόψη τα φορτία που αναπτύσσονται κατά την έκθεση σε φωτιά σύμφωνα με την τυπική καμπύλη θερμοκρασίας (ETK και ISO 834, DIN 4102 T.2) για φορτία αμιγώς εφελκυστικά όπως και για φορτία διάτμησης.
Οι υπολογισμοί για το σχεδιασμό αναπτύχθηκαν σύμφωνα με τον EOTA TR020 ή, αντίστοιχα με το CEN/TS 1992-4.

Γρήγορη και καθαρή εγκατάσταση
Αφαίρεσε γρήγορα και εύκολα το υλικό πλήρωσης των καναλιών HAC, χάρη στην εύκολα αποσπώμενη λωρίδα. Είναι οικο-συμβατό: αφρός κλειστών κυψελών από LDPE (Low-density polyethylene). Με τα πλαστικά τερματικά πώματα αποτρέπεται η εισχώρηση υπολειμμάτων σκυροδέματος. Έτσι εξοικονομείς χρόνο και εργατικά.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

  • Έχεις μια ερώτηση τεχνικής φύσης; Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

    gr-custser@hilti.com 2102880600