ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Τα συστήματα παθητικής πυροπροστασίας είναι κάτι παραπάνω από ένα προϊόν

Hilti firestop for architects

Στη Hilti μπορούμε να σε βοηθήσουμε με προδιαγραφές και σχεδιασμό για συστήματα παθητικής πυροπροστασίας.

Προσφέρουμε, επίσης, προϊόντα τεχνολογίας αιχμής,  λογισμικό σχεδιασμού εύκολο στη χρήση και τεχνική συμβουλευτική επιτόπου, online και τηλεφωνικά. Απλά επικοινώνησε με το τοπικό γραφείο της Hilti εάν δεν μπορείς να βρεις αυτό που χρειάζεσαι online.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Hilti firestop module box

Τα πυράντοχα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα, όπως τα ASTM και EN.

Η διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής είναι καίριας σημασίας για εμάς στη Hilti και έχουμε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και στην ανάπτυξη συστημάτων παθητικής πυροπροστασίας.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εγκεκριμένων προϊόντων για να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στο εργοτάξιο.

Τα συστήματα παθητικής πυροπροστασίας μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της πυραντοχής ενός τοίχου, μιας οροφής ή ενός δαπέδου όταν από αυτά περνάει ένα καλώδιο, ένας σωλήνας ή αρμός. Βοηθάει στην διακοπή της εξάπλωσης της φωτιάς, του καπνού και των τοξικών αερίων και αποτελεί μέρος του σχεδίου ασφάλειας ζωής των κτιρίων.

ΤΑ ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Hilti fire protection testing

Τα πυράντοχα προϊόντα της Hilti μπορούν να βελτιώσουν τις δομές των κτιρίων καθώς και να τις προστατεύσουν από τη φωτιά. Έχουν δοκιμαστεί πέρα από τις δοκιμές πυροπροστασίας ETA και UL και μπορούν να ενισχύσουν:

  • την ακουστική του κτιρίου - γεμίζοντας τα διάκενα, τα οποία επίσης μεταφέρουν ήχο.
  • την κινητική του κτιρίου - η οποία μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις μετασεισμικές επιπτώσεις, τη θερμική κίνηση των συστημάτων σωληνώσεων, τη δομική κάμψη ή τους κραδασμούς στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
  • την προστασία των κτηρίων από μούχλα και μύκητες – προσφέρουμε προϊόντα ανθεκτικά σε μούχλα και μύκητες, τα οποία μπορούν είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στο σχεδιασμό των νοσοκομείων.
  • την πιστοποίηση LEED και BREEAM για οικολογικές κατασκευές.

ΣΕ ΒΟΗΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Hilti firestop technical literature

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού και του έργου σου, από τον προγραμματισμό μέχρι την κατασκευή και την παράδοση του κτιρίου.

Προσφέρουμε μια τεχνική βιβλιοθήκη πληροφοριών online, με τη δυνατότητα να κόψεις και να επικολλήσεις εύκολα 2D σχέδια, έγγραφα έγκρισης, κείμενα προδιαγραφών, και πολλά άλλα.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το λογισμικό σχεδιασμού Hilti Button for Firestop και την εκτεταμένη βιβλιοθήκη BIM/CAD των προϊόντων της Hilti.

Το Hilti Button for Firestop εντοπίζει αυτόματα τα ανοίγματα, προτείνει πυράντοχα προϊόντα με τα σχετικά δεδομένα και δημιουργεί ένα λογαριασμό υλικού –  εξοικονομώντας, έτσι, χρόνο ανάγνωσης λεπτομερών Κωδίκων και προδιαγραφών προϊόντος.

Κάνει τον πολύπλοκο σχεδιασμό υπολογισμών ευκολότερο και ταχύτερο. Είναι ακριβές, ενημερώνεται συνεχώς και βασίζεται σε χρόνια έρευνας και ανάπτυξης της Hilti για την παροχή βελτιστοποιημένων σχεδιαστικών λύσεων για το έργο σου.

Μπορείς, επίσης, να καλέσεις την τοπική ομάδα της Hilti και να ζητήσεις βοήθεια στο εργοτάξιο ή τηλεφωνικά.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ