ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΡΓΩΝ

Hilti firestop for general contractors

Στη Hilti μπορούμε να σε βοηθήσουμε με προδιαγραφές και σχεδιασμό για συστήματα παθητικής πυροπροστασίας.

Προσφέρουμε, επίσης, προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, εύκολο στη χρήση λογισμικό σχεδιασμού και τεχνική συμβουλευτική επιτόπου, online και τηλεφωνικά. Απλά επικοινώνησε με το τοπικό γραφείο της Hilti εάν δεν μπορείς να βρεις αυτό που χρειάζεσαι online.

ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΛΥΣΕΩΝ ΠΥΡΑΝΤΟΧΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Hilti firestop blocks

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα πυράντοχων προϊόντων για διάφορες εφαρμογές και λύσεις, δοκιμασμένων σύμφωνα με αυστηρά διεθνή πρότυπα, όπως τα ASTM και EN.

Τα προκατασκευασμένα πυράντοχα προϊόντα μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά σου. Έρχονται με πυράντοχο υλικό ήδη τοποθετημένο στο εσωτερικό τους, καθιστώντας την εγκατάσταση, την προσαρμογή και την επιθεώρησή τους εύκολες και γρήγορες.

Για παράδειγμα, τα μαλακά πυράντοχα μπλοκ μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς κονίαμα, να αφαιρεθούν εύκολα και να επαναχρησιμοποιηθούν. Οι δικοί μας πυράντοχοι δίσκοι καλωδίων απλά περιτυλίγονται γύρω από τα καλώδια και το πυράντοχο κολάρο endless μπορεί να κοπεί σε οποιοδήποτε απαιτούμενο  μήκος και να χρησιμοποιηθεί για περίπλοκες διαμορφώσεις σωλήνων όπως κεκλιμένες σωληνώσεις.

ΣΑΦΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΗΣ

Hilti firestop technical literature

Ρίξε μια ματιά στην ηλεκτρονική μας Τεχνική Βιβλιοθήκη για περιεκτικές περιγραφές των πυράντοχων προϊόντων της Hilti, για τεχνικά εγχειρίδια και εγκριτικά έγγραφα.

Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρεις πληροφορίες σχεδιασμού και προδιαγραφές, όλα σε ένα μέρος. Μπορείς επίσης να κόψεις και να επικολλήσεις σχέδια και κείμενο κατευθείαν στο δικό σου σχέδιο.

Εάν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, απλά επικοινώνησε με την τοπική ομάδα της Hilti. Είναι ευχαρίστησή μας να σε βοηθήσουμε επιτόπου, τηλεφωνικά ή online.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η εφαρμογή Hilti CFS-DM Firestop Documentation Manager σε βοηθάει να οργανώσεις όλα τα έγγραφα πυραντοχής σε ένα μέρος:

  • Αποθήκευσε όλη την τεκμηρίωσή σου για ένα έργο - προδιαγραφές, εγκρίσεις, έγγραφα προγραμματισμού και πολλά άλλα.
  • Φωτογράφισε τις εγκαταστάσεις, τις επιθεωρήσεις και αποθήκευσέ τα τα όλα μαζί.
  • Δημιούργησε και εκτύπωσε επαγγελματικές αναφορές σε Excel ή PDF καθιστώντας τις επιθεωρήσεις και τις ενημερώσεις ευκολότερες και πιο γρήγορες.
  • Δούλεψε στα έγγραφά σου επιτόπου ή μέσω τηλεφώνου ή στον υπολογιστή σου στο γραφείο – απλά συνδέσου με ένα όνομα και έναν κωδικό πρόσβασης. 
  • Σχεδιασμένο για μεγάλα ή μικρά οικοδομικά έργα.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ