ΔΙΑΤΜΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ X-HVB ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ο πρώτος διατμητικός σύνδεσμος άμεσης στερέωσης, με Σήμανση CE για την υλοποίηση "σύμμεικτων" δαπέδων.

Connettore a taglio X-HVB

Η επιλογή του συνδέσμου είναι θεμελιώδης για την εξασφάλιση της σωστής μεταφοράς των στατικών και σεισμικών φορτίων και συνεπώς για μια καλή συμπεριφορά των σύμμεικτων δαπέδων χάλυβα-σκυροδέματος.

Η υιοθέτηση διατμητικών συνδέσμων Hilti X-HVB είναι μια εφαρμογή με Σήμανση CE, απλή, ταχεία, ασφαλής, δομικά αποτελεσματική, χωρίς την απαίτηση συγκολλήσεων όπως υλοποιείται η τυπική σύνδεση με ήλους.

HVB

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Υλοποίηση "σύμμεικτων" δαπέδων από χάλυβα-σκυρόδεμα με τη χρήση διατμητικών συνδέσμων Hilti X-HV B με αξιολόγηση ETA και σήμανση CE , στερεωμένων σε προφίλ χάλυβα με 2 καρφιά Hilti X-ENP-21.

Ο σύνδεσμος θα υλοποιηθεί από χάλυβα με άνθρακα ψυχρής έλασης, με πάχος 2 mm, μέση αντοχή σε θραύση Rm = 295–350 N/mm2, πλήρως επενδυμένου με στρώμα ψευδαργύρου ≥ 3 μm. Τα καρφιά για τη στερέωση θα έχουν το στέλεχος από χάλυβα με άνθρακα 58±1HRC, πλήρως επενδυμένου με στρώμα ψευδαργύρου 8–16 μm.

Τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του καρφιού θα είναι: διάμετρος κεφαλής 7.4 mm, ύψος καρφιού 25.8 mm, διπλή ροδέλα για τη διαπίστωση της σωστής εφαρμογής διαμέτρου 15 mm και διαμέτρου του στελέχους 4.5 mm. Ο σύνδεσμος Hilti X-HVB-καιν τα δύο καρφιά στερέωσης Hilti X-ENP-21 θα πρέπει να εφαρμοστούν μέσω καρφωτικού με προωθητήρα Hilti DX 76 με οδηγό Hilti X76-F-HVB και έμβολο Hilti X-76-P-HVB για τη σωστή εφαρμογή του συνδέσμου.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

  • Έχεις μια ερώτηση τεχνικής φύσης; Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

    gr-custser@hilti.com 2102880600