Καρφωτικά μπαταρίας

Δείτε τα πιο γρήγορα και πιο καθαρά εργαλεία της Hilti για την εγκατάσταση μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και οδηγών γυψοσανίδων, και διαπιστώσετε πώς οι μπαταρίες Nuron κάνουν τα καρφωτικά μπαταρίας ακόμα πιο αποδοτικά

Δείτε τα πιο γρήγορα και πιο καθαρά εργαλεία της Hilti για την εγκατάσταση μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και οδηγών γυψοσανίδων, και διαπιστώσετε πώς οι μπαταρίες Nuron κάνουν τα καρφωτικά μπαταρίας ακόμα πιο αποδοτικά
Θήκη X-PT B3 Προέκταση για χρήση με το καρφωτικό μπαταρίας ΒΧ 3
Kit BX 3 Pole Tool Προέκταση για χρήση με το καρφωτικό μπαταρίας ΒΧ 3
Πίσω στα προϊόντα ()
ΣΥΓΚΡΙΝΕ
Προϊόντα ()
Εργαζόμενος που τοποθετεί οδηγούς ξηρής δόμησης / ξηρής επένδυσης στο δάπεδο χρησιμοποιώντας ένα BX 3-22.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΚΑΡΦΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Τα καρφωτικά εργαλεία μπαταρίας της Hilti προσφέρουν ασφαλώς πιο καθαρή, με λιγότερο θόρυβο και πιο αποδοτική λύση στήριξης.

Αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις αντί της στήριξης με καρφωτικά αερίου ή της διαδικασίας  διάτρησης - αγκύρωσης; Τα καρφωτικά εργαλεία μπαταρίας, είναι γρηγορότερα, πιο αθόρυβα, πιο εύκολα στη χρήση και πιο οικονομικά. Το πιο σημαντικό, προσφέρουν την απόδοση που χρειάζονται τα συνεργεία σας στο εργοτάξιο.

Και με τη νέα πλατφόρμα εργαλειών μπαταρίας Nuron, μπορείτε να δουλεύετε παντού για ώρες με άνεση, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Σχεδιασμένα για ταχύτερη λειτουργία και υψηλότερη παραγωγικότητα, με τα καρφωτικά μπαταρίας μπορείτε να κάνετε στηρίξεις σε σκυρόδεμα, χάλυβα και ορισμένους τύπους τοιχοποιίας – χωρίς διάτρηση, χωρίς αγκύρωση και χωρίς κανένα περιορισμό σε οποιοδήποτε σημείο εργασίας.

Με μπαταρία, όχι καύση

Δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζετε, να αποθηκεύετε, να χειρίζεστε και να πετάτε ακριβές φιάλες ή φυσίγγια. Επιπλέον, τα καρφωτικά μπαταρίας BX 3 είναι πιο αθόρυβα, έχουν χαμηλότερη ανάκρουση και απαιτούν λιγότερο καθαρισμό και συντήρηση.

Πλήρως συμβατή πλατφόρμα

Τα καρφωτικά εργαλεία μπαταρίας χρησιμοποιούν τις μπαταρίες και  τους φορτιστές 22V που έχετε ήδη. Για μεγαλύτερο χρόνο ζωής σε σχέση με μια μικρή, αυτο-βελτιστοποιημένη μπαταρία, εξερευνήστε την τελευταία πλατφόρμα Nuron.

Εργαζόμενος που στερεώνει ξύλινο placopan σε δάπεδο με BX 3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Στήριξη με καρφωτικό μπαταρίας για τις περισσότερες εργασίες MEP και εσωτερικής δόμησης

Ανεξάρτητα από το αν όλη την ημέρα στερεώνετε καλώδια, αγωγούς και υπερηψωμένα  ηλεκτρολογικά κουτιά ή τοποθετείτε χιλιόμετρα οδηγών γυψοσανίδας, τα καρφωτικά εργαλεία BX 3 σάς βοηθούν να εργάζεστε αποδοτικότερα και πιο άνετα. Είναι γρηγορότερα και πιο αθόρυβα από τα καρφωτικά αερίου και παράγουν λιγότερη σκόνη και κραδασμούς από τη διάτρηση. Και για εργασίες πλέγματος και συγκόλλησης, το BX 3-BT είναι ιδανικό για καρφιά με σπείρωμα.

Σε αντίθεση με ορισμένα καρφωτικά εργαλεία φυσιγγίου  , τα καρφωτικά εργαλείας μπαταρίας δεν απαιτούν ειδική εκπαίδευση ή πιστοποίηση του χρήστη, άρα μπορείτε να εργαστείτε αμέσως.

ένας εργαζόμενος ελέγχει ένα εργαλείο απευθείας στερέωσης με μπαταρία μέσω ενός smart τηλεφώνου

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗ

Χαρακτηριστικά που είναι φιλικά για το εργοτάξιο και σας βοηθούν να κάνετε περισσότερα για μεγαλύτερο διάστημα

Χωρίς εργαλείο αερίου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα καρφωτικά μπαταρίας χρησιμοποιούν ισχυρούς μηχανικούς κινητήρες που ανταποκρίνονται καλύτερα στο ρυθμό και την ταχύτητα της εργασίας σας, ενώ παρέχουν πιο σταθερή ποιότητα στερέωσης. Θα δείτε επίσης χαμηλότερη ανάκρουση και λιγότερες εμπλοκές, οπότε λιγότεροι χρόνοι διακοπής εργασιών κατά τη διάρκεια του έργου σας. Επωφεληθείτε από την εύκολη φόρτωση του γεμιστήρα και τη νέα ένδειξη επαναπλήρωσης.

Στείλτε ενημερώσεις για την κατάσταση του εργαλείου, στατιστικά στοιχεία χρήσης και πληροφορίες επισκευής απευθείας στο smartphone σας μέσω Bluetooth και θα είστε ο πρώτος που θα γνωρίζει αν το εργαλείο χρειάζεται σέρβις - ακόμα και πριν το πάρετε στο χώρο του εργοταξίου.

Ασταμάτητη στερέωση με εργαλείο μπαταρίας

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

BX 3-22: Αντικαταστείστε το εργαλείο αερίου με μπαταρίας και θα είστε έτοιμοι, πάντα και παντού

Το καρφωτικό εργαλείο μπαταρίας BX 3-22 παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και παρατεταμένο χρόνο ζωής του εργαλείου.

Είτε στερεώνετε σε σκυρόδεμα είτε σε χάλυβα, ο BX 3-22 μπορεί να εκτελέσει έως και 850 καρφώματα με μία μόνο φόρτιση. Ως μέρος της ευρείας πλατφόρμας 22V Nuron, η μικρή σε μέγεθος μπαταρία υψηλής απόδοσης είναι κατάλληλη για εργασίες σε ύψος.

Εργαλεία στερέωσης χωρίς συμβιβασμούς

ΚΑΡΦΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Ίδιες τεχνολογίες στήριξης που χρησιμοποιείτε ήδη

Παράλληλα με τα καρφωτικά μπαταρίας BX 3 αναπτύξαμε καρφιά σε δεσμίδα με επικάλυψη γαλβανισμένου ψευδαργύρου προσφέροντας λύσεις σε καθημερινές εργασίες για τη στερέωση οδηγού γυψοσανίδας και στοιχείων όπως συνδετήρες καλωδίων, συνδετήρες αγωγών και κλιπ οροφής σε σκυρόδεμα, τοιχοποιία, γεμιστό μπλοκ και χάλυβα, με αυξημένη απόδοση. 

Για εφαρμογές X-BT, τα καρφιά μας με σπείρωμα είναι ιδανικά για εργασίες σχάρας, γείωσης και προσωρινής στερέωσης χωρίς τα προβλήματα που προκαλούνται από την καύση.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΦΩΤΙΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ;

Εντάξει, καταλαβαίνουμε. Η σειρά εργαλείων μπαταρίας φυσιγίου διαθέτει όλη την ισχύ που χρειάζεστε για απευθείας στερέωση σε πολύ σκληρό σκυρόδεμα, για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας.

Αγοράστε καρφωτικά εργαλεία φυσιγγίου
Σύνδεση για συνέχιση
Κάνε εγγραφή