Hilti

Χαρακτηριστικά & Εφαρμογές

Χαρακτηριστικά
  • Στιβαρό μεταλλικό περίβλημα κιβωτίου μετάδοσης κίνησης για απαιτητικές συνθήκες εργοταξίου
  • Μετάδοση κίνησης με τετράγωνη βάση 3/4" από χάλυβα υψηλής αντοχής, με συγκράτηση με διαμπερή οπή για μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Το ανθεκτικό και εύχρηστο ελατήριο Ε σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε κρουστικές υποδοχές με ένα βήμα
  • Οι χαμηλές τιμές κραδασμού λόγω του κιβωτίου μετάδοσης κίνησης διπλής κρουστικής δράσης, παρέχουν τη δυνατότητα για μεγάλα διαστήματα παραγωγικής εργασίας
  • Κεντραρισμένο σημείο ισορροπίας για ακριβή χειρισμό σε όλες τις διευθύνσεις λειτουργίας
Εφαρμογές
  • Σύσφιξη και χαλάρωση περικοχλίων και κοχλιών M16 έως M24
  • Σύσφιξη και χαλάρωση περικοχλίων και κοχλιών 5/8" έως 1"
  • Συναρμολόγηση χαλύβδινων προφίλ, στοιχείων ξυλότυπου, ξυλείας ή προέγχυτων στοιχείων σκυροδέματος
  • Προκαταρκτική σύσφιξη κοχλιών στα πέλματα σωλήνων μεγάλης διαμέτρου
  • Προκαταρκτική σύσφιξη περικοχλίων και κοχλιών έως 1-1/4"

Παραλλαγές Προϊόντων & Σετ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Έγγραφα & Videos

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Σας παρουσιάζουμε το μπουλονόκλειδο SIW 9-A22

ΠΑΛΜΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΥΨΗΛΗΣ ΡΟΠΗΣ

Το μπουλονόκλειδο υψηλής ροπής SIW 9-A22 ¾” σας δίνει την δύναμη ενός εργαλείου ρεύματος με την ευελιξία της μπαταρίας

Με ένα ανθεκτικό μεταλλικό περίβλημα κιβωτίου ταχυτήτων και χάλυβα υψηλής αντοχής 3/4" "εντός της οπής αμονίου, το SIW 9-A22 είναι το ιδανικό εργαλείο για τις βαριές εφαρμογές σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ

Metal

Μέταλλο

Concrete

Σκυρόδεμα

Wood

Ξύλο

Το μπουλονόκλειδουψηλής ροπής SIW 9-A22 είναι ιδανικό για εφαρμογές κοχλίωσης σε δομικό χάλυβα

Μπουλονόκλειδο υψηλής ροπής για εφαρμογές κοχλίωσης σε δομικό χάλυβα

Με ονομαστική ροπή 800Nm, το SIW 9-A22 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές δομικής κοχλίωσης μπουλονιών μεγέθους έως M24. Το περίβλημα του κιβωτίου ταχυτήτων και το 3/4" τσοκ υψηλής αντοχής κάνουν το εργαλείο αρκετά ανθεκτικό στις πιο σκληρές εργοστασιακές συνθήκες.

Το SIW 9-A22 είναι απολύτως συμβατό με την ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα των 22 V εργαλείων

Σχεδιασμένο για αυξημένη προσβασιμότητα και έλεγχο

Η εργασία σε μικρούς χώρους και δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται πιο εύκολη με το SIW 9-A22 λόγω της μικρής διαμέτρου και των ενσωματωμένων LED φώτων που μαζί με την ειδικά σχεδιασμένη λαβή και σκανδάλη βελτιώσουν τον έλεγχο σε εφαρμογές όπως κοχλίωση μπουλονιών.

Το SIW 9-A22 σας δίνει την δύναμη που εύκολα μπορείτε να διαχειριστείτε

Ο νέος διπλός μηχανισμός κρούσης μειώνει τους κραδασμούς

Ο μηχανισμός διπλής κρούσης έχει αναπτυχθεί ειδικά για κοχλιώσεις μεγάλων διαμέτρων όπως οι αγκυρόβιδες HUS3-H14 και Hilti HUS3-H10 με σκοπό την μείωση κραδασμών και τις ασφαλείς συνεχόμενες εφαρμογές σε σκυρόδεμα.

Ο νέος μηχανισμος e-spring διευκολύνει την σύνδεση στο τσοκ

Χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την ασφάλεια και την παραγωγικότητα

Με γνώμονα την ασφάλεια του χρήστη και του εργοταξίου, το SIW 9-A22 χρησιμοποιεί ένα εξάρτημα E-spring που συνδέεται μέσω μίας οπής με το τσοκ για να διατηρεί τα καρυδάκια στη θέση τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πρόσθετο ιμάντα συγκράτησης για την προστασία του εργαλείου από πτώση.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΛΕΙΔΟ ΥΨΗΛΗΣ ΡΟΠΗΣ;

Αδιαμφισβήτητα ο αντίκτυπος που είχαν τα εργαλεία μπαταρίας στον κλάδο όλων των κατασκευών και των βιομηχανιών ήταν τεράστιος και το μπουλονόκλειδο υψηλής ροπής δεν αποτελεί εξαίρεση. 

Σε αντίθεση με τα κρουστικά δράπανα μπαταρίας και τα κατσαβίδια μπαταρίας που είναι απαραίτητα για την διάτρηση οπών και για τις στηρίξεις με βίδες, το μπουλονόκλειδο είναι ειδικά σχεδιασμένο για σύσφιξη και χαλάρωση διαφόρων κοχλιών εξαγωνικής κεφαλής, παξιμαδιών και ξυλόβιδων. Η διαφορά του μπουλονόκλειδου υψηλής ροπής είναι ότι χρησιμοποιεί τόσο την περιστροφική δύναμη (ροπή) όσο και τις κρούσεις που μετρώνται σε χιλιοστά δευτερολέπτων, για την παροχή υψηλής ισχύος σε ένα μικρό εργαλείο.

Το περίβλημα του εργαλείου είναι έξυπνα σχεδιασμένο έτσι ώστε η δύναμη αντίδρασης να απορροφάται στο περίβλημα, λειτουργία η οποία ενισχύει την ασφάλεια για την ευελιξία του χρήστη. Η πλατφόρμα των εργαλείων μπαταρίας Hilti και ειδικά η κατηγορία των παλμικών κατσαβιδιών που περιλαμβάνει ήδη τα SIW 22T-A και SIW 6AT-A22, έχει επεκταθεί για να καλύψει τις απαιτήσεις εφαρμογών βαρέος τύπου.

Το νέο μπουλονόκλειδο SIW 9-A22  έχει πολύ περισσότερη ισχύ και απόδοση για βίδες βαρέος τύπου και αγκύρωσης σε χάλυβα, σκυρόδεμα και ξύλο. Το SIW 9-A22 διαθέτει ¾” τσοκ υψηλής αντοχής χάλυβα για "στερέωση μέσω οπής". Αυτή η νέα προσέγγιση σχεδιασμού με το E-Spring διευκολύνει τις συνδέσεις μεγάλων υποδοχών (καρυδάκια) στο τσοκ, βοηθώντας να διασφαλιστεί οτι οι υποδοχές (καρυδάκια) θα παραμένουν στη θέση του σε πολύωρες εργασίες και συμβάλλουν στη μείωση κινδύνου πτώσης, μειώνοντας τον κίνδυνο για άλλους εργαζόμενους στο εργοτάξιο.

Το Hilti E-Spring σημαίνει ότι η τοποθέτηση καστάνιας μπορεί να είναι γρήγορη και ασφαλής, διασφαλίζοντας την υψηλή παραγωγικότητα. Με γνώμονα την αύξηση παραγωγικότητας του χρήστη, το SIW 9-A22 χρησιμοποιεί κιβώτιο ταχυτήτων διπλής κρούσης. Αυτή η νέα τεχνολογία αυξάνει τη διάρκεια ζωής του εργαλείου και μειώνει το επίπεδο των κραδασμών. Μαζί συνδυάζονται για να ελαχιστοποιήσουν την κόπωση του χρήστη και να αυξήσουν τον χρόνο εργασίας του εργαλείου από έναν μόνο χειριστή. Όπως θα περίμενε κανείς, όλα τα εργαλεία μπαταρίας της Hilti συνοδεύονται από κάλυψη φθοράς 2 ετών και, εάν το εργαλείο σας σπάσει, θα το επισκευάσουμε άμεσα - όλα χωρίς κόστος για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.