ΣΚΑΝΕΡ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Σύστημα Ανίχνευσης Hilti PS 1000 X-Scan

Hilti PS 1000 X-Scan detection system

Το PS 1000 X-Scan της Hilti μπορεί να σαρώσει ευρείες περιοχές σκυροδέματος και να ανιχνεύσει αντικείμενα σε πολλαπλά στρώματα σκυροδέματος.

Μπορεί να ανιχνεύσει προ-εντεταμένους τένοντες, μεταλλικούς και πλαστικούς σωλήνες, ξύλο, ηλεκτρικά καλώδια και καλώδια από ίνες γυαλιού.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PS 1000 X-SCAN

Hilti PS 1000 X-Scan detection system
  • Σαρώνει μέχρι βάθος 30cm σε υγρό σκυρόδεμα και μέχρι βάθους 40cm σε ξηρό σκυρόδεμα.
  • Εξοπλισμένο με τρεις κεραίες ραντάρ και έναν αισθητήρα EM για να δίνει έγχρωμες εικόνες 2D και 3D σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του X-Scan. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να σημαδέψεις επί τόπου τα εγκιβωτισμένα αντικείμενα που έχουν ανιχνευθεί.
  • Περιλαμβάνει επισήμανση οπών διάτρησης πραγματικής διαμέτρου, σε κάτοψη και εγκάρσια τομή.
  • Μπορείς να εξάγεις δεδομένα σάρωσης απευθείας σε φορητό ή σταθερό υπολογιστή για λεπτομερέστερη ανάλυση, για να δημιουργήσεις και να εκτυπώσεις αναφορές και να αρχειοθετήσεις δεδομένα.
  • Το Σύστημα Ανίχνευσης PS 1000 X-Scan της Hilti περιλαμβάνει ασύρματο σαρωτή, tablet και λογισμικό υπολογιστή.
  • Διαθέτει 2 λειτουργίες σάρωσης. Χρησιμοποίησε το Imagescan για να σαρώσεις μεγάλες περιοχές σκυροδέματος σε ένα μοτίβο πλέγματος. Χρησιμοποίησε το Quickscan για μια γρήγορη σάρωση, σημαδεύοντας εύκολα επιτόπου σε ένα εργοτάξιο. 

ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ

Επικοινώνησε με την τοπική ομάδα της Hilti για να ζητήσεις δωρεάν επίδειξη ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε στο εργοτάξιο, online και τηλεφωνικά.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

  • Έχεις μια ερώτηση τεχνικής φύσης; Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

    gr-custser@hilti.com 2102880600