ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Οι σαρωτές σκυροδέματος Hilti και τα ασύρματα συστήματα ανίχνευσης

Στη Hilti προσφέρουμε μια σειρά συστημάτων ανίχνευσης για τον εντοπισμό οπλισμών, σωλήνων, καλωδίων που διαρρέονται από ηλεκτρικό ρεύμα και άλλων αντικειμένων ενσωματωμένων σε σκυρόδεμα και σε άλλα υλικά βάσης.

Απλώς εξαρτάται από την εργασία σου - αν ψάχνεις για οπλισμούς, για ένα καλώδιο που διαρρέεται από ηλεκτρικό ρεύμα ή πρέπει να σαρώσεις μια τεράστια κατασκευή.

Τα ασύρματα συστήματα ανίχνευσης Hilti βοηθούν στη μη καταστροφική δοκιμή και στην αποφυγή των χτυπημάτων πριν από τη διάτρηση, τη διάτρηση με κορώνα, την κοπή και το πριόνισμα.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

  • Έχεις μια ερώτηση τεχνικής φύσης; Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

    gr-custser@hilti.com 2102880600
Hilti PS 50 Multidetector

HILTI PS 50 MULTIDETECTOR

Ένα χρήσιμο εργαλείο πολλαπλών χρήσεων για τον εντοπισμό πολλών διαφορετικών τύπων αντικειμένων σε διάφορα υλικά βάσης, μέχρι ένα μέγιστο βάθος 15cm. Ο Πολυανιχνευτής PS 50 της Hilti εντοπίζει μεταλλικούς ή πλαστικούς σωλήνες, καλώδια που διαρρέονται από ηλεκτρικό ρεύμα, ξύλο, μεταλλικές αναμονές και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες
Hilti PS 250 Ferroscan detection system

HILTI PS 250 FERROSCAN DETECTION SYSTEM

Σχεδιασμένο για μη καταστροφικές δοκιμές εντοπισμού οπλισμών σε σκυρόδεμα, για εκτίμηση του μεγέθους των οπλισμών, της διαμέτρου και του πάχους της επικάλυψης σκυροδέματος.

Περισσότερες πληροφορίες
Hilti PS 1000 X-Scan detection system

HILTI PS 1000 X-SCAN DETECTION SYSTEM

Σχεδιασμένο για να σαρώνει μεγάλες περιοχές και να εντοπίζει μεταλλικά και μη μεταλλικά αντικείμενα συμπεριλαμβανομένων των καλωδίων που διαρρέονται από ηλεκτρικό ρεύμα, ευρισκόμενα σε πολλαπλά στρώματα υλικών βάσης, μέχρις ενός βάθους 30 cm

Περισσότερες πληροφορίες
Hilti PX 10 Transpointer detection system

HILTI PX 10 TRANSPOINTER DETECTION SYSTEM

Σου υποδεικνύει πώς και πού να τρυπάς. Σε βοηθάει να αναγνωρίσεις τα σημεία εξόδου των οπών διάτρησης - και επίσης μετρά το πάχος ενός υλικού βάσης για τον υπολογισμό των μηκών των τρυπανιών και των γωνιών διάτρησης.

Περισσότερες πληροφορίες

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ HILTI ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

Hilti PX 10 Transpointer detection system

Τα δικά μας εργαλεία ανίχνευσης είναι ασύρματα, ανθεκτικά σε χτυπήματα, σκόνη και νερό και δίνουν αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείς να σημαδέψεις στο εργοτάξιο κατά τη σάρωση.

Προσφέρουμε επίσης λογισμικό ανίχνευσης Hilti για πιο λεπτομερή ανάλυση των σαρώσεών σου, για εκτύπωση αναφορών, για αρχειοθέτηση δεδομένων και για ενσωμάτωση δεδομένων σάρωσης σε άλλες εφαρμογές λογισμικού CAD.

ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ

Επικοινώνησε με την τοπική ομάδα της Hilti για να ζητήσεις δωρεάν επίδειξη ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε στο εργοτάξιο, online και τηλεφωνικά.