ΣΚΑΝΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΟΠΛΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

Σύστημα Ανίχνευσης Hilti PS 250 Ferroscan

Hilti PS 250 Ferroscan detection system

Το σύστημα ανίχνευσης Ferroscan PS 250 της Hilti έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει και να εκτιμά το μέγεθος των οπλισμών σε δομές από σκυρόδεμα και να κάνει εκτίμηση του πάχους της επικάλυψης σκυροδέματος.

Είναι ένας μη καταστροφικός τρόπος διενέργειας επιθεώρησης δομικών στοιχείων.

Μπορεί να μετρήσει μεγάλες περιοχές και μεγάλες γραμμές τοίχων, πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο για τη σάρωση πλακών σκυροδέματος, γεφυρών και σηράγγων. 

Μπορείς να δεις εύκολα σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα σε 2D και 3D στο έγχρωμο tablet υψηλής ανάλυσης του Ferroscan.

Μπορείς, επίσης, να αποθηκεύσεις δεδομένα σάρωσης και να τα εξάγεις αργότερα σε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή χρησιμοποιώντας το λογισμικό Ανίχνευσης Hilti PROFIS και το Λογισμικό Ferroscan Map - για περαιτέρω ανάλυση, εκτύπωση αναφορών, αρχειοθέτηση δεδομένων και ενσωμάτωση δεδομένων σάρωσης σε άλλες εφαρμογές λογισμικού CAD.

Το Σύστημα Ανίχνευσης Ferroscan PS 250 της Hilti είναι μια μη καταστροφική μέθοδος  για να ελέγξεις τί υπάρχει στις κατασκευές πριν τρυπήσεις, κάνεις πυρηνοληψία ή κόψεις. Αυτό βοηθά στην αποφυγή χτυπήματος σωλήνων, μεταλλικών δομών ή καλωδίων που διαρρέονται από ηλεκτρικό ρεύμα.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ PS 250 FERROSCAN

Hilti PS 200 Ferroscan detection system
 • Παρέχει ακριβείς μετρήσεις πάχους επικάλυψης για οπλισμούς μέχρι βάθους 10cm.
 • Καταγράφει δεδομένα σάρωσης σε μήκος μέχρι 30 μέτρα.
 • Εμφανίζει μια σαφή εικόνα 2D και 3D στο tablet υψηλής ανάλυσης PSA 200, για ανάλυση και επισήμανση επιτόπου στο εργοτάξιο.
 • Χρησιμοποιούμενο με το λογισμικό PROFIS της Hilti μπορεί να αξιολογήσει ταυτόχρονα μεγάλο όγκο σαρώσεων.
 • Καταγράφει φωνητικές σημειώσεις στο εργοτάξιο, για να βοηθήσει σε μια λεπτομερέστερη ανάλυση των δεδομένων σάρωσης σε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή.
 • Συνδυάζεται με το λογισμικό PROFIS Detection και Ferroscan Map της Hilti για πιο λεπτομερή ανάλυση των σαρώσεών σου, για εκτύπωση αναφορών, για αρχειοθέτηση δεδομένων και για ενσωμάτωση δεδομένων σάρωσης σε άλλες εφαρμογές λογισμικού CAD. 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PS 250 FERROSCAN

 • Ανίχνευση και ανάλυση οπλισμών για επιθεωρήσεις έγκρισης, αλλαγές χρήσης κτιρίου ή συνδέσεις αναμονών.
 • Εκτίμηση επικάλυψης σκυροδέματος σε μεγάλες περιοχές, για δομική επισκευή, δοκιμές αποδοχής και έλεγχο ποιότητας.
 • Αποφυγή χτυπημάτων των οπλισμών κατά τη διάρκεια κατασκευής, αποφεύγοντας τις ενδεχομένως δαπανηρές και χρονοβόρες επισκευές.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

 • Έχεις μια ερώτηση τεχνικής φύσης; Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

  gr-custser@hilti.com 2102880600

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΑΡΩΣΗΣ

Imagescan - Εντοπισμός οπλισμών, εκτίμηση του μεγέθους των οπλισμών και της επικάλυψης σκυροδέματος

Χρησιμοποίησε τη λειτουργία Imagescan για να βρεις τη θέση και το μέγεθος των οπλισμών και το βάθος της επικάλυψης σκυροδέματος έως και 10cm - βοηθώντας στην εκτίμηση της φέρουσας ικανότητας και στην αποτροπή δομικής βλάβης στον χαλύβδινο οπλισμό.

Blockscan - εκτίμηση διάταξης οπλισμών

Το Blockscan παρέχει μια γενική εικόνα της διάταξης των οπλισμών σε μια περιοχή μέχρι 180cm x 180cm. Όπως το Imagescan, εντοπίζει επίσης τη θέση και το μέγεθος των οπλισμών και το πάχος της επικάλυψης σκυροδέματος.

Quickscan - σάρωση μεγάλων περιοχών σε ένα πέρασμα

Το Quickscan σαρώνει έως και 30 μέτρα μήκους σε ένα ενιαίο συνεχές πέρασμα, καταγράφοντας το βάθος της επικάλυψης σκυροδέματος πάνω από το ανώτατο στρώμα οπλισμού. Αυτά τα δεδομένα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για γέφυρες και σήραγγες, όπου το ελάχιστο βάθος επικάλυψης σκυροδέματος είναι κρίσιμο και απαιτούνται δεδομένα για την τεκμηρίωση του ποιοτικού ελέγχου.

ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ

Επικοινώνησε με την τοπική ομάδα της Hilti για να ζητήσεις δωρεάν επίδειξη ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε στο εργοτάξιο, online και τηλεφωνικά.