Το επιχειρηματικο μας μοντελο

Hilti business model

Είμαστε μια παγκόσμια επιχείρηση, που εδρεύει σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

Προσφέρουμε παγκοσμίως μια ολοκληρωμένη λύση για τον κατασκευαστικό τομέα - την παροχή τεχνολογίας, λογισμικού και υπηρεσιών.

Αποστολή μας είναι να αναπτυχθούμε ως παγκόσμιος ηγέτης και να δημιουργήσουμε προϊόντα καινοτόμα, διαφορετικά και ξεχωριστά από εκείνα του ανταγωνισμού.

ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ HILTI

Πιστεύουμε ακράδαντα στη δημιουργία και διατήρηση στενών και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Εφαρμόζουμε ένα μοντέλο πωλήσεων, με απ’ευθείας επαφή με τον πελάτη με περίπου 15.000 μηχανικούς πωλήσεων της Hilti που εργάζονται στενά με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, καθημερινά.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας online, τηλεφωνικά και στο εργοτάξιο. Επίσης, διαθέτουμε τη δική μας αλυσίδα καταστημάτων Hilti Stores, στα οποία οι επαγγελματίες εγκαταστάτες  μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα Hilti απευθείας από τα δικά μας καταστήματα.

Οι πωλητές μας και οι μηχανικοί πηγαίνουν στο εργοτάξιο, βοηθώντας τους πελάτες μας να βρουν λύσεις - είτε πρόκειται για το σωστό είδος καρφιού είτε για το σχεδιασμό ενός συστήματος αναμονών για ένα μεγάλο δίκτυο μετρό.

Τα παραπάνω ανατροφοδοτούν τα εργαστήρια σχεδιασμού μας, οπότε ξέρουμε τι χρειάζεται για τη βελτίωση των προϊόντων μας και για την αντιμετώπιση ακόμη πιο ιδιαίτερων απαιτήσεων έργων.

ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Στη Hilti γνωρίζουμε ότι ο τομέας των κατασκευών ενέχει επικινδυνότητα αλλά και προκλήσεις.

Γι αυτό εργαζόμαστε συνεχώς για να βρούμε λύσεις ώστε ο χώρος εργασίας των πελατών μας να καταστεί πιο ασφαλής, πιο αποδοτικός και απλούστερος.

Διαθέτουμε δικά μας εργαστήρια έρευνας και σχεδιασμού, με εξειδικευμένους επιστήμονες και μηχανικούς. Συνεργαζόμαστε επίσης με κορυφαία τεχνικά πανεπιστήμια παγκοσμίως για να μοιραστούμε την έρευνα και να υπερβούμε ακόμη περαιτέρω τα όριά μας

Τα προϊόντα Hilti παράγονται στα εργοστάσιά μας στην Ευρώπη, στο Μεξικό, στις ΗΠΑ, στην Ινδία και στην Κίνα. Συνεργαζόμαστε επίσης με εξωτερικούς εξειδικευμένους προμηθευτές, διασφαλίζοντας ότι όλα όσα κάνουμε συνάδουν με τα ίδια πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας, εσωτερικά και εξωτερικά.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι άνθρωποί μας είναι η Hilti. Τα μέλη της ομάδας μας καθοδηγούν την καθημερινή μας εργασία και τις καθημερινές μας αποφάσεις.

Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και πολλοί από εμάς εργάζονται στη Hilti εδώ και 10,15, 20 χρόνια. Εμπνεόμαστε από τις τέσσερις αξίες της Hilti - ακεραιότητα, θάρρος, ομαδική εργασία και δέσμευση - αξίες που τις βιώνουμε καθημερινά, όλοι μας, σε όποια θέση και να  εργαζόμαστε.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ HILTI

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα