Hilti Connect App brings hassle-free tool services to your fingertips

Υπηρεσίες εργαλείων για να μην έχετε προβλήματα

Τι εργαλείο είναι αυτό; Πώς μπορώ να επισκευάσω το εργαλείο μου; Ποια είναι η σωστή χρήση του; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε - η εφαρμογή Hilti Connect προσφέρει υπηρεσίες εργαλείων και σας λύνει όλα τα καθημερινά διαχειριστικά προβλήματα.

Hilti Connect App brings hassle-free tool services to your fingertips. Download from the App Store and Google Play

Μερικές φορές, τα πιο απλά πράγματα γίνονται τα πιο δύσκολα.

Σε όλους μας έχει συμβεί. Είτε επισκευάζετε ένα χαλασμένο πλυντήριο, είτε πρέπει να αναγνωρίσετε το μπουφάν του παιδιού σας, είτε ελέγχετε αν το ποδήλατό σας καλύπτεται από εγγύηση, μερικές φορές τα πράγματα γίνονται περίπλοκα.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την καθημερινή ταλαιπωρία στην προσωπική σας ζωή, αλλά ψάχνουμε πάντα να κάνουμε τη δουλειά σας πιο εύκολη. Γι 'αυτό έχουμε σχεδιάσει την εφαρμογή Hilti Connect για την επίλυση αυτών των προβλημάτων όπως:

  • Πώς μπορώ να στείλω το εργαλείο μου για επισκευή, άμεσα; 
  • Πώς μπορώ να βρω τον σειριακό αριθμό όταν η ετικέτα είναι βρώμικη ή κατεστραμμένη; 
  • Πώς μπορώ να εκπαιδεύσω γρήγορα την ομάδα μου στη χρήση ενός εργαλείου; 
  • Πώς μπορώ να μάθω την κατάσταση επισκευής αυτού του εργαλείου; 
  • Πώς μπορώ να αναγνωρίσω ποιο εργαλείο είναι αυτό; 

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το smartphone και την εφαρμογή Hilti Connect για να ανταπεξέλθετε γρήγορα και εύκολα στις καθημερινές προκλήσεις, και πολλά άλλα, από όπου κι'αν βρίσκεστε.

Σαρώστε την ετικέτα. Κάντε κλικ. Ολοκληρώθηκε!

 

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΠΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

1 / 5
Πώς μπορώ να στείλω το εργαλείο μου για επισκευή, απευθείας από το εργοτάξιο;

Μάλλον ξέρετε πώς είναι και σίγουρα έχετε νιώσει αυτό το συναίσθημα. Πρέπει να ολοκληρώσετε τη δουλειά, αλλά - εντελώς αναπάντεχα - το εργαλείο που χρειάζεστε δεν λειτουργεί. Είτε πρόκειται για ένα πλυντήριο ρούχων είτε για ένα εργαλείο στο εργοτάξιο, είναι σημαντικό να το επισκευάσετε το συντομότερο δυνατό για να ξαναδουλέψετε άμεσα. Με την εφαρμογή Hilti Connect δεν χρειάζεται να ψάξετε για το τιμολόγιο αγοράς, ή να αναζητήσετε το κοντινότερο κέντρο επισκευής ή ακόμα και τον αριθμό τηλεφώνου ενός αντιπροσώπου που αναλαμβάνει επισκευές για να δρομολογήσετε άμεσα την επισκευή του. Απλώς σαρώστε την ετικέτα Near Field Communication (NFC) στο εργαλείο με το smartphone σας. Στη συνέχεια, θα δείτε μια περίληψη των βασικών συμβάντων του εργαλείου στην οθόνη. Από εδώ, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε στην οθόνη την εντολή επισκευής. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να καλέσετε απευθείας μέσω της εφαρμογής και να μιλήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Στη συνέχεια, θα παραλάβουμε το εργαλείο σας για επισκευή και θα σας το επιστρέψουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα! Σαρώστε. Κάντε κλικ. Ολοκληρώθηκε!

2 / 5
Πώς μπορώ να αναγνωρίσω το εργαλείο μου αν η ετικέτα του εργαλείου είναι βρώμικη ή κατεστραμμένη;

Είτε προσπαθείτε να βρείτε το μπουφάν του παιδιού σας, είτε ψάχνετε το εργαλείο σας μέσα στον σωρό σε ένα εργοτάξιο, δεν είναι πάντα εύκολο να το ξεχωρίσετε με σιγουριά. Τα εργαλεία μέσα σε ένα εργοταξιακό περιβάλλον και στις συνθήκες που τα δουλεύουμε, έχουν γραντζουνιές στους σειριακούς αριθμούς, είναι σκονισμένα ή και λασπωμένα και ως εκ τούτου η αναγνώρισή τους γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Με την εφαρμογή Hilti Connect μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε τα εργαλεία σας. Σαρώστε την ετικέτα NFC και μπείτε στις πληροφορίες του εργαλείου, όπως τύπος εργαλείου, σειριακός αριθμός, επωνυμία εταιρείας κατόχου, ημερομηνία αγοράς και άλλα. Σαρώστε. Κάντε κλικ. Ολοκληρώθηκε!

3 / 5
Πώς μπορώ γρήγορα να εκπαιδεύσω την ομάδα μου στη χρήση του εργαλείου;

Πάντα στην πρώτη χρήση ενός καινούριου εργαλείου υπάρχει η ανασφάλεια του χρήστη. Γι'αυτό και είναι σημαντικό το προσωπικό να εκπαιδεύεται σωστά. Ακόμα και απλές εφαρμογές όπως η κατασκευή επίπεδων επίπλων μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο με μειωμένη παραγωγικότητα αλλά και αμφίβολο αποτέλεσμα . Όσο πιο γρήγορα εκπαιδευτεί το προσωπικό, τόσο το καλύτερο. Η χρήση μάλιστα ενός εργαλείου σε εργοταξιακό χώρο είναι ακόμα πιο σημαντική γιατί μπορεί να προκληθεί σοβαρό ατύχημα. Με την εφαρμογή Hilti Connect, απλώς σαρώστε την ετικέτα NFC στο εργαλείο και μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό, όπως βίντεο οδηγιών, εγχειρίδια χρήσης και άλλα. Σαρώστε. Κάντε κλικ. Ολοκληρώθηκε!

4 / 5
Πώς μπορώ να μάθω την κατάσταση της επισκευής του εργαλείου μου;

Μία πολύ συνηθισμένη περίπτωση είναι να πρέπει να σταλεί ένα εργαλείο για επισκευή αλλά να μην έχουμε διαθέσιμα όλα τα στοιχεία του εργαλείου. Είτε πρόκειται να στείλετε για επισκευή ενάν προσωπικό σας εξοπλισμό, όπως ένα ποδήλατο, είτε το επαγγελματικό σας εργαλείο, πρέπει να γνωρίζετε τουλάχιστον αν το εργαλείο καλύπτεται ακόμα από εγγύηση ή πόσο θα στοιχίσει η επισκευή. Τουλάχιστον για τα εργαλεία Hilti, δεν θα σας απασχολούν τέτοια προβλήματα. Απλώς σαρώστε την ετικέτα NFC για να αποκτήσετε πρόσβαση, μέσω της εφαρμογής Hilti Connect, σε πληροφορίες εγγύησης, ιστορικό επισκευών, πληροφορίες διαχείρισης στόλου και άλλα. Σαρώστε. Κάντε κλικ. Ολοκληρώθηκε!

5 / 5
Πώς μπορώ να ξεχωρίσω ποιο εργαλείο είναι το δικό μου;

Σε ένα εργοτάξιο όλα τα εργαλεία μοιάζουν ίδια και υπάρχει αντικειμενική δυσκολία να διακρίνετε με σιγουριά ποιο εργαλείο είναι το δικό σας. Είτε πρόκειται για τις αποσκευές σας στο αεροδρόμιο, είτε για την αθλητική τσάντα μίας ποδοσφαιρικής ομάδας, ή ηλεκτρικά εργαλεία που επιστρέφονται στις αποθήκες ή στα καταστήματα ενοικίασης εργαλείων, εξυπηρετεί πολύ να γνωρίζετε ποιο εργαλείο ανήκει σε εσάς. Σε τελική ανάλυση, δεν θέλετε να πάρετε εξοπλισμό κάποιου άλλου που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Με το Hilti Connect App., μπορείτε γρήγορα και εύκολα να αναγνωρίσετε τα Hilti εργαλεία σας. Απλώς σαρώστε την ετικέτα NFC για να δείτε τον τύπο του εργαλείου, τον σειριακό αριθμό, την επωνυμία του κατόχου, ημερομηνία αγοράς και πολλά άλλα. Σαρώστε. Κάντε κλικ. Ολοκληρώθηκε!

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

1 / 3
Πώς μπορώ να λύνω τα προβλήματα με τα εργαλεία μου πριν ακόμα προκύψουν;

Ξεκάθαρα προκαλεί σύγχυση. Φανταστείτε ότι πρέπει να εκτυπώσετε ένα σημαντικό έγγραφο, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο εκτυπωτής δεν λειτουργεί. Ελέγχετε το χαρτί, το μελάνι, το τονερ και είναι όλα εντάξει, οπότε γιατί δεν εκτυπώνει; Δεν θα ήταν πολύ καλύτερα αν υπήρχε ένας άμεσος τρόπος να βρείτε σχετικές με το πρόβλημά σας πληροφορίες; Με την εφαρμογή Hilti Connect και τη δυνατότητα του "Active Troubleshooting" για καρφωτικά εργαλεία μπαταρίας και μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για όλα τα εργαλεία σας και να λάβετε χρήσιμες λύσεις για την σωστή συντήρησή τους - απευθείας στο εργοτάξιο - έτσι ώστε να μπορείτε γρήγορα και εύκολα να το επαναφέρετε σε ασφαλή λειτουργία. Σαρώστε. Κάντε κλικ. Ολοκληρώθηκε!

2 / 3
Πόσα καρφώματα έχω κάνει σήμερα, αυτήν την εβδομάδα ή στην τελευταία δουλειά;

Αισθανθήκατε ποτέ ότι εργαζόσασταν σκληρά, στο γυμναστήριο ή στο χώρο εργασίας, αλλά δεν ξέρετε πόση πρόοδο έχετε σημειώσει; Η χειροκίνητη καταγραφή των βημάτων, η εκτέλεση χιλιομέτρων ή η ανύψωση βαρών μπορεί να είναι δύσκολη. Επιπλέον, όταν πρέπει να συντηρούμε χειρόγραφα κάποιες πληροφορίες αργά ή γρήγορα θα θεωρηθούν αναξιόπιστες. Με την εφαρμογή Hilti Connect και τη λειτουργία "Activity Tracking", μπορείτε να δείτε γρήγορα και εύκολα πόσα καρφώματα έχετε κάνει, σε πραγματικό χρόνο. Εύκολοι στην παρακολούθηση πίνακες και γραφήματα αναφέρουν την πρόοδο ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα ή οποιαδήποτε χρονική περίοδο εσείς θέλετε να αξιολογήσετε. Στη συνέχεια, τα καταγεγραμμένα στην εφαρμογή εργαλεία εξυπηρετούν και τους συναδέλφους σας στο γραφείο να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του εργαλείου, να παρακολουθείτε την πρόοδο του έργου, να προγραμματίζετε τη συντήρηση εργαλείων και να διαχειρίζεστε εκ των προτέρων τα αναλώσιμα και τις δαπάνες. Σαρώστε. Κάντε κλικ. Ολοκληρώθηκε!

3 / 3
Πώς μπορώ να βρω το εργαλείο μου;

Σίγουρα έχετε ζήσει μία τέτοια εμπειρία. Είστε φορτωμένοι με ψώνια, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητό σας. Κοιτάζοντας πάνω-κάτω τις σειρές, δεν μπορείτε να θυμηθείτε πού έχετε σταθμεύσει. Με την εφαρμογή Hilti Connect, μπορείτε να βρείτε γρήγορα και εύκολα το συνδεδεμένο εργαλείο σας και να αποφύγετε τον νεκρό χρόνο. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε το κουμπί "Find me" και το καρφωτικό μπαταρίας BX 3 θα κάνει έναν διακριτικό ήχο και θα αναβοσβήσει ένα μπλε φως. Ακριβώς όπως πατάτε το κουμπί ξεκλειδώματος στο τηλεχειριστήριο του κλειδιού του αυτοκινήτου σας. Σαρώστε. Κάντε κλικ. Ολοκληρώθηκε!

To ON!Track είναι ένα σύστημα διαχείρισης εξοπλισμού σχεδιασμένο για τον κατασκευαστικό κλάδο.  Ανιχνεύστε τα εργαλεία σας και τον εξοπλισμό σας, ανεξαρτήτως κατασκευαστή, για να παραμείνετε παραγωγικοί και να είστε απόλυτα συμμορφωμένοι με τις διαδικασίες ελέγχου.

ON!Track. Διαχείριση εξοπλισμού

Παραμείνετε παραγωγικοί. Παραμείνετε συμμορφωμένοι με τις διαδικασίες. Πάρτε το ON!Track

Μάθε περισσότερα
Μάθε περισσότερα

Σύνδεσε το σύστημα αδαμαντοφόρας διάτρησης μέσω Bluetooth®

Κάνε τη σύνδεση Bluetooth® μεταξύ του DD-WMS 100 και του DD 150-U. Η οθόνη του εργαλείου δείχνει την κατάσταση του φίλτρου καθώς και τη στάθμη του νερού του WMS. Έχεις άμεση ενημέρωση εάν λείπει η σακούλα φίλτρου ή εάν υπάρχει λίγο ή και πολύ νερό. Η συνδεσιμότητα Bluetooth® εξοικονομεί νερό και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου.

Μάθε περισσότερα