ΑΡΘΡΩΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

Αρθρωτό σύστημα στήριξης Hilti MI και MIQ

Hilti MIQ modular support system for heavy duty applications
Hilti MI modular support system for heavy duty applications

Σύστημα Hilti MI

Το Hilti MI σύστημά μας έχει αναπτυχθεί για να φέρει υψηλά φορτία και είναι ένα πλήρως συναρμολογούμενο σύστημα, το οποίο εξαλείφει την ανάγκη συγκόλλησης. 

Είναι σχεδιασμένο για να είναι γρήγορο, ευέλικτο και εύκολο στη χρήση στο εργοτάξιο.

Είναι διαθέσιμο εν θερμώ γαλβανισμένο και είναι κατάλληλο για βιομηχανία και για τις απαιτητικές εφαρμογές σε κτήρια εμπορικής χρήσης. 

Hilti MIQ modular support system for heavy duty applications

Σύστημα Hilti MIQ 

Το σύστημα μας Hilti MIQ έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές βαρέως τύπου και θέτει νέα πρότυπα στην αρθρωτή ευελιξία.

Βασισμένο σε μια δοκό 90x90x2.5 mm, συνδυάζει τη δύναμη και την ακαμψία του δοκιμασμένου Συστήματος Hilti MI με την ευελιξία του κορυφαίου στην αγορά συστήματος Hilti MQ.

Σχεδιασμένο με έξυπνα χαρακτηριστικά, με συνδέσμους εξοικονόμησης χρόνου, είναι η ιδανική λύση για εφαρμογές βαρέως τύπου. Διατίθεται σε εν θερμώ γαλβανισμένο χάλυβα για μεγάλη διάρκεια ζωής σε διαβρωτικά περιβάλλοντα.

ΟΦΕΛΗ

Hilti MI-90 modular support system for heavy duty applications

Σύστημα Hilti MI

  • Η κλειστή διατομή του καναλιού MI εξασφαλίζει υψηλή αντοχή και αντίσταση στη στρέψη. Επίσης μπορούν να τοποθετηθούν σωλήνες σε κάθε μία από τις τέσσερις πλευρές του ταυτόχρονα.
  • Μπορεί να συνδυαστεί με το σύστημα Hilti MQ για μικρότερους σωλήνες.
  • Οι οπές στο κανάλι επιτρέπουν την ακριβή και γρήγορη εγκατάσταση και ρύθμιση των εξαρτημάτων πριν από την τελική στερέωση.
Hilti MIQ modular support system for heavy duty applications

Σύστημα Hilti MIQ

  • Η ευρεία γκάμα των συνδέσμων του κάνει εύκολη την εύρεση του κατάλληλου για την εφαρμογή σου.
  • Χάρη στη διαμόρφωση που έχει σε προφίλ Hilti MQ 41 στις δύο πλευρές της δοκού, μπορούν να τοποθετηθούν εξαρτήματα εξαιρετικά εύκολα, συμπεριλαμβανομένων βραχιόνων, στηριγμάτων και διαφόρων συνδέσμων.
  • Οποιοδήποτε δακτύλιο σωλήνα και να χρησιμοποιείς, μπορείς να τον στερεώσεις απευθείας στη δοκό - δεν απαιτούνται πρόσθετοι αντάπτορες. Είναι μια γρήγορη, ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική λύση.