Τρόπος στήριξης της κυκλικότητας

Τρόπος στήριξης της κυκλικότητας

Συμβουλή: Ως πελάτης διαχείρισης στόλου, συμμετέχετε ήδη

Η κυκλικότητα είναι ένα κρίσιμο μέρος της βιωσιμότητας καθώς εστιάζει στην επίτευξη μέγιστης αξίας με ελάχιστη χρήση πρώτων υλών και πόρων. Αυτό είναι πιο ωφέλιμο για το περιβάλλον, την κοινωνία και την επιχείρησή σας.

Έχουμε ήδη θέσει τα θεμέλια για μια αποτελεσματικά λειτουργική κυκλική οικονομία μέσω υπηρεσιών όπως η διαχείριση στόλου. Μπορούμε να υποστηρίξουμε την επιχείρησή σας να μειώσει την κατανάλωση πόρων, απλοποιώντας παράλληλα τις εργασίες σας. 

Μείωση, Επανάχρηση, Ανακύκλωση

27 %

της μάζας ενός εργαλείου Hilti προέρχεται από ανακυκλωμένο υλικό έναντι του 8% του μέσου όρου παγκοσμίως
Μειώνουμε τη χρήση πρωτογενών πρώτων υλών αυξάνοντας την ποσότητα ανακυκλωμένου χάλυβα και πλαστικού στα προϊόντα μας.

1.3 εκατομμύρια

εργαλεία, μπαταρίες και αξεσουάρ συλλέχθηκαν από την Hilti το 2020
Υποστηρίξτε την κυκλικότητα, επιτρέποντάς μας να συλλέξουμε τα ληγμένα εργαλεία σας δωρεάν. Θα βρούμε τρόπους να τα επαναχρησιμοποιήσουμε ή να τα ανακυκλώσουμε.

81 %

του συνόλου του υλικού που συλλέχθηκε ανακυκλώθηκε για την επανάχρηση υλικού.
Βελτιώνουμε συνεχώς τα ποσοστά ανάκτησης χάρη στις καινοτομίες στην διαλογή και την τεχνολογία επεξεργασίας.

1,929 τόνοι

του υλικού ανακτήθηκε μέσω ανακύκλωσης
Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι υψηλά επίπεδα χάλυβα, χαλκού και αλουμινίου επιστρέφουν στη διεθνή κυκλοφορία εμπορευμάτων.

Μειώστε τις σπατάλες των υπερβολικών αγορών

Μειώστε τις σπατάλες των υπερβολικών αγορών

Τώρα μπορείτε να κάνετε περισσότερα με λιγότερα

Η διαχείριση στόλου σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι έχετε μόνο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε. Και με το ON!Track, το λογισμικό διαχείρισης πόρων, μπορείτε να εντοπίζετε τα αδρανή ή χαμένα στοιχεία κατά τη μετάβαση από το ένα έργο στο άλλο. Χρειάζεστε κάτι για μερικές μέρες ή εβδομάδες; Μην το αγοράσετε – χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Tools on Demand.

Θα λαμβάνετε πάντα εργαλεία υψηλής ποιότητας που διαρκούν περισσότερο και τα τοπικά κέντρα επισκευής μας καταβάλλουν προσπάθειες για να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής τους ακόμη περισσότερο. Αν τα εργαλεία σας εξακολουθούν να είναι παραγωγικά στο τέλος της σύμβασης, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια της σύμβασής τους.

Θα επαναχρησιμοποιήσουμε αυτά που δε χρειάζεστε πλέον

Ας είμαστε φειδωλοί

Θα επαναχρησιμοποιήσουμε αυτά που δε χρειάζεστε πλέον

Είναι μια συνεχής διαδικασία: Θα τα συλλέξουμε από εσάς δωρεάν, όπου και αν είστε στον κόσμο. Θα συλλέξουμε ακόμα και εργαλεία και μπαταρίες των ανταγωνιστών μας. Τι θα συμβεί σε αυτά; Ορισμένα εργαλεία που είναι λειτουργικά ισοδύναμα με καινούργια, θα τοποθετηθούν στη συλλογή εξοπλισμού προς μίσθωση, αντισταθμίζοντας την ανάγκη παραγωγής και μεταφοράς νέου εξοπλισμού.

Άλλα θα διατεθούν ως δωρεά για μη εντατική χρήση από ανθρωπιστικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Τα εξαρτήματα που πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητάς μας, μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν από τα κέντρα επισκευής. Αυτά που απομένουν, μεταφέρονται στους συνεργάτες ανακύκλωσής μας.  

Ανακύκλωση σχεδόν επ' αόριστον

Ανακύκλωση σχεδόν επ' αόριστον

Αυτά που δεν μπορούμε να επαναχρησιμοποιήσουμε, προσπαθούμε να τα ανακυκλώσουμε

Τα εργαλεία ή τα στοιχεία που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, διατίθενται στους ελεγχόμενους συνεργάτες ανακύκλωσής μας σε όλον τον κόσμο.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τα προϊόντα μας σε όλη τη διάρκεια ζωής τους. Μεγάλο μέρος της τυπικής μάζας ενός εργαλείου αποτελείται από μέταλλα υψηλής ποιότητας που μπορούν να ανακυκλώνονται σχεδόν επ' αόριστον για διάφορες εφαρμογές και παρόλο που επιτυγχάνουμε υψηλό επίπεδο μη θερμικής ανακύκλωσης στις αγορές μας, εξακολουθούμε να συνεργαζόμαστε με τους συνεργάτες ανακύκλωσής μας για να αυξήσουμε την απόδοση ακόμα περισσότερο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Με την ευθυγράμμιση με βιώσιμες επιχειρηματικές στρατηγικές, αποδίδουμε προτεραιότητα στην υγεία του περιβάλλοντος, των ανθρώπων και της κοινωνίας σε συνδυασμό με τους οικονομικούς παράγοντες.

Μάθετε περισσότερα για την βιωσιμότητα

ΠΩΣ ΤΟ FLEET MANAGEMENT ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ

Εξορθολογίστε τον οικονομικό προγραμματισμό με τη διαχείριση στόλου. Μια σταθερή μηνιαία χρέωση καλύπτει όλα τα εργαλεία σας, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων χρήσης, σέρβις και επισκευής.

Ανακαλύψτε τη διαχείριση στόλου

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ON!TRACK 3

Αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο του αποθέματος χρησιμοποιώντας τις ψηφιακές λύσεις της Hilti για τη διαχείριση του εξοπλισμού και τη βελτιστοποίηση του εργαλείου σας.

Μάθετε περισσότερα για τη διαχείριση εξοπλισμού