ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

Βελτιστοποίησε τον χρόνο του προσωπικού σου και τη χρήση του εξοπλισμού σου παραγωγικά

Όταν γνωρίζεις ακριβώς πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο εξοπλισμός σου, δεν χάνεις πολύτιμο χρόνο για να τον εντοπίσεις και αποφεύγεις την αγορά ή την ενοικίαση επιπλέον εξοπλισμού που ήδη διαθέτεις. Επίσης, έχοντας την πληροφορία της κατανάλωσης αναλωσίμων, αποκτάς τον έλεγχο των δαπανών σου.

Μετέφερε τον εξοπλισμό σου στο εργοτάξιο - γρήγορα!

ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Μετάφερε τον εξοπλισμό σου στο εργοτάξιο - γρήγορα!

Το ON!Track σου δείχνει ακριβώς πού είναι ο εξοπλισμός σου και ποιος είναι υπεύθυνος τη δεδομένη στιγμή. Αν χρειαστείς ένα εργαλείο άμεσα, πλέον το εντοπίζεις εύκολα και το μεταφέρεις κατευθείαν στο εργοτάξιο. Επίσης, αν χρειάζεται να ανανεωθούν πιστοποιητικά ή εκπαιδεύσεις, λαμβάνεις έγκαιρη ενημέρωση. Συνεπώς, μειώνεται δραστικά ο χαμένος χρόνος και η επιχείρηση γίνεται πιο παραγωγική. 

Όλος ο στόλος στη διάθεσή σου

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΟΥ

Όλος ο εξοπλισμός στη διάθεσή σου

Έχει παρατηρηθεί οτι μία τεχνική εταιρία δαπανά 90 ώρες μηνιαίως αναζητώντας τον εξοπλισμό της στα εργοτάξια και στις αποθήκες. Οι ζημίες μπορούν να φτάσουν τα 7,000€ ετησίως. Το ON!Track σου δείχνει ποια ήταν η τελευταία τοποθεσία του κάθε εργαλείου, και ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό τη δεδομένη στιγμή. Συνεπώς, σε βοηθά να μην χάνεις χρόνο και χρήμα, και να αποσβέσεις την επένδυσή σου ταχύτατα.

ΠΩΣ ΤΟ ON!TRACK ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ.

Michelle Gouws

Assistant to the Contracts Director
Diri Aluminium
South Africa

4 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

1. Κλείσε μία συνάντηση για την ανάλυση

Οι ειδικοί μας σε συνεργασία με σένα θα αναλύσουν σε βάθος τις διαδικασίες και τον εξοπλισμό της επιχείρησής σου και θα σου παρουσιάσουν τα αποτελέσματα για τη δυνατότητα  εξοικονόμησης που θα σου προσφέρει το ON!Track καθώς και για το κόστος της υλοποίησης.

2. Σχεδιάζουμε μια λύση ειδικά για σένα

Η λύση που θα σχεδιαστεί θα είναι εξατομικευμένη. Εσύ αποφασίζεις ποιoν εξοπλισμό επιθυμείς να διαχειριστείς, ποιοι  υπάλληλοι θα έχουν πρόσβαση κλπ.

3. Σου καταχωρούμε τον εξοπλισμό

Η ομάδα μας έρχεται στο χώρο σου, τοποθετεί τις σημάνσεις και καταχωρεί τα στοιχεία στο σύστημα ώστε να είναι έτοιμο για χρήση.

4. Συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση

Το ON!Track είναι εύκολο στη χρήση, και οι ειδικοί μας θα εκπαιδεύσουν όλους τους χρήστες. Επίσης, υπάρχει πάντα το Customer Service που θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία.

Κλείσε ένα ραντεβού για την Ανάλυση σήμερα!

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ

Κλείσε ένα ραντεβού για την Ανάλυση σήμερα!

Με μόνο 300€, οι ειδικοί μας θα μελετήσουν και θα αναλύσουν τις διαδικασίες της εταιρίας σου. Στη συνέχεια, θα σου παρουσιάσουν το ύψος της ετήσιας εξοικονόμησης και πόσο γρήγορα θα αποσβέσεις την επένδυσή σου.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ON!TRACK ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ