Νέα προϊόντα από τη Hilti

Σκαπτικά κατεδαφίσεων μπαταρίας

ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Για εργασίες θραύσης και κατεδάφισης δαπέδων και τοίχων μικρού και μεσαίου μεγέθους.

χάρη στην πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας 22 V, εξασφαλίζετε την ίδια ισχυρή απόδοση κατεδάφισης με εργαλεία καλωδίου παρόμοιου ή μεγαλύτερου μεγέθους, με όλη την ευελιξία των εργαλείων μπαταρίας.

Εργάτης που στερεώνει ένα στήριγμα ξυλότυπου με μια αγκυρόβιδα

Αγκυρόβιδες για στηρίξεις σε σκυρόδεμα

Σχεδιάστε και κάντε τις στηρίξεις σε σκυρόδεμα πιο παραγωγικά

Για μόνιμες, προσωρινές ή ρυθμιζόμενες εφαρμογές, οι αγκυρόβιδες HUS4 προσφέρουν εξαιρετική τοποθέτηση και υψηλή δομική ασφάλεια στις πιο δύσκολες συνθήκες εργοταξίου.

Εργαζόμενος που χρησιμοποιεί το TE 30-22 για καλούπωμα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΑ SDS Plus

Διάτρηση και καλέμισμα χωρίς διακοπές με την ευελιξία των εργαλείων μπαταρίας

Με τα περιστροφικά κρουστικά δράπανα μπαταρίας SDS Plus, οι χρόνοι εκτός λειτουργίας είναι λιγότεροι, θα δουλεύετε με μεγαλύτερη ταχύτητα και για περισσότερο χρόνο με μειωμένη κόπωση του χειριστή κατά τη διάτρηση, την αποκοπή, την κατασκευή καναλιών και το καλέμισμα σε σκυρόδεμα ή τοιχοποιία.

Επιπλεόν με τα εργαλεία μπαταρίας τεχνολογίας Nuron, θα δουλεύετε με ακόμα περισσότερη ισχύ και χρόνο εκτέλεσης.

Εργαζόμενος που κόβει μια ράβδο οπλισμού με έναν γωνιακό τροχό και εκτοξεύονται σπινθήρες

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΓΩΝΙΑΚΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Λείανση, κοπή και φινίρισμα με ευέλικτους γωνιακούς τροχούς

Θέλετε να εκτελείτε εργασίες λείανσης όλη την ημέρα σε μέταλλο, σκυρόδεμα και πέτρα και μπορείτε να το κάνετε χωρίς τα προβλήματα που προκαλούν τα καλώδια προέκτασης. Η λύση μας: γωνιακοί τροχοί μπαταρίας με εντυπωσιακή ισχύ, μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, άνετο χειρισμό και ευελιξία οπουδήποτε και αν εργάζεστε.

Με τη νέα πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας Nuron, αποκτάτε ένα πιο γρήγορο, ασφαλές και πιο έξυπνο εργαλείο για ένα ακόμα πιο παραγωγικό εργοτάξιο.

Εργαζόμενος που χρησιμοποιεί το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Nuron SF 6H-22 3ης γενιάς με μπαταρία Β22-85 και φτυαρωτή μύτη σε ξύλο

ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Απόδοση χωρίς διακοπές για ένα μεγάλο εύρος εργασιών

Ανεξάρτητα από το αν έχετε σε ύψος εφαρμογή βιδώματος ή διάτρησης σε τοιχοποιία, τα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας που διαθέτουμε προσφέρουν την ιδανική ισορροπία ισχύος, βάρους και μεγέθους για μεγαλύτερη απόδοση με λιγότερη κούραση.

Με τα εργαλεία Nuron επόμενης γενιάς, έχετε αυξημένη ταχύτητα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αισθητά βελτιωμένη άνεση χρήσης.

εργαζόμενος που χρησιμοποιεί μια σκούπα μπαταρίας για την αφαίρεση σκόνης από εργασία κατεδάφισης

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Γρήγορος καθαρισμός και μεγαλύτερος έλεγχος της σκόνης χάρη στην άνεση που προσφέρει η φορητή σκούπα

 

Δεν μπορείτε να αποφύγετε τη σκόνη, αλλά μπορείτε να την ελέγξετε – ανεξάρτητα από το πού δουλεύετε. Οι σκούπες μπαταρίας με HEPA σας βοηθούν να έχετε πιο καθαρά, ασφαλέστερα και πιο αποδοτικά εργοτάξια που συμμορφώνονται με τα πρότυπα OSHA. Και χάρη στην ισχύ και την ευελιξία της πλατφόρμας Nuron, μπορείτε να επιτύχετε εξαγωγή υγρής και ξηρής σκόνης με ένα εργαλείο μπαταρίας ακόμα και εκεί όπου δεν υπάρχει ηλεκτρική πρίζα.


Κολάρο για ψυχρά περιβάλλοντα MIP-T / -M / -H -  Με γρήγορο κλείσιμο

Κολάρο για ψυχρά περιβάλλοντα MIP-T / -M / -H - Με γρήγορο κλείσιμο

Τα κολάρα για ψυχρά περιβάλλοντα MIP-T, -M και -H τώρα με επανασχεδιασμένο γρήγορο κλείσιμο και πολλά ακόμη μεγέθη. Για να είστε ευέλικτοι και να στερεώνετε πάντα αξιόπιστα τους σωλήνες κρύου νερού και ψύξης σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος από -50 °C έως +110 °C.

Θα κάνετε πολύ γρήγορη και εύκολη αρχική εγκατάσταση του σωλήνα, χάρη στο δακτύλιο στήριξης σωλήνων μίας βίδας με αξιόπιστο κουμπωτό κλείσιμο (τύπου κροκοδειλάκι). Χάρη στο αυτοκόλλητο κλείσιμο είναι δυνατή ακόμη και η τοποθέτηση του μονωτικού σώματος με μία μόνο κίνηση.

ΤΡΥΠΑΝΙ TE-CX

ΤΡΥΠΑΝΙ TE-CX

Βελτιωμένη αντοχή για αυξημένη παραγωγικότητα

Το νέο και βελτιωμένο τρυπάνι TE-CX της Hilti συνεχίζει να είναι το καλύτερο τρυπάνι στην αγορά, αλλά με ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν την απόδοσή του ακόμα περισσότερο. Σε απόλυτη συμμόρφωση με PGM και ANSI και καλύπτεται από την Εγγύηση Hilti, το TE-CX είναι 4 φορές πιο στιβαρό από τον προκάτοχό του κατά τη διάτρηση σε οπλισμένο σκυρόδεμα, καθώς έχει και 40%+ μεγαλύτερη απόδοση διάτρησης σε ράβδους οπλισμού.

Το νέο υλικό κεφαλής σας προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά, ενώ η σύνδεση κεφαλής-ελίκωσης εξασφαλίζει αποτελεσματική εξαγωγή σκόνης για ταχύτερο τρύπημα. Σε συνδυασμό με τη μοναδική συγκόλληση με αντίσταση ελεγχόμενης θερμοκρασίας και την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία υπερηχητικής βολής, το τρυπάνι έχει υψηλό βαθμό μηχανικής στιβαρότητας και αντοχής στη θραύση.

DWS 225

DWS 225 ΛΕΙΑΝΤΗΡΑΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Με ανώτερη εργονομία, κορυφαίο στην κατηγορία του για τον έλεγχο της σκόνης και ασύγκριτες υπηρεσίες, ο νέος λειαντήρας γυψοσανίδας DWS 225 της Hilti είναι το ιδανικό εργαλείο για λεία φινιρίσματα σε γυψοσανίδες. Το DWS 225 είναι ένας ελαφρύς λειαντήρας με μακρύ λαιμό, με εργονομικό σχεδιασμό, καλύτερη ισορροπία και ευελιξία κεφαλής σχεδόν 180° - ώστε να έχετε το επίπεδο ελέγχου που χρειάζεστε όταν τρίβετε τοίχους, οροφές και γωνίες. Σε συνδυασμό με τους δίσκους λείανσης με πλέγμα της Hilti, εξασφαλίζετε ένα εργοτάξιο με σχεδόν καθόλου σκόνη, έτσι διασφαλίζετε την υγεία και ασφάλεια για τους χρήστες σας και αυξάνετε την παραγώγικότητά σας με ένα άριστο αποτέλεσμα φινιρίσματος.