ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & FS SELECTOR

Όλα τα προϊόντα Παθητικής Πυροπροστασίας της Hilti για όλες τις εφαρμογές στην κατασκευή και δομικά υλικά.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ FS SELECTOR ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Για πάνω από 20 χρόνια η Hilti είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής συστημάτων παθητικής πυροπροστασίας υψηλής ποιότητας και φιλικών προς το χρήστη. Σας υποστηρίζουμε κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων προετοιμασίας και υλοποίησης των έργων σας της παθητικής πυροπροστασίας προσφέροντας άμεση υποστήριξη, με ολοκληρωμένη τεχνική τεκμηρίωση και ειδική εκπαίδευση για τις διάφορες εφαρμογές. Με τη Hilti, μπορείτε να βασίζεστε σε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που σας εγγυώνται ανταγωνιστική θέση στην αγορά, προσφέροντας σημαντικά  πλεονεκτήματα, σημαντική προστιθέμενη αξία και το σημαντικότερο: ασφάλεια στο έργο σας έναντι της φωτιάς.

Ο σχεδιασμός του Firestop μπορεί να γίνει περίπλοκος. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών διελεύσεων για προστασία από πυρκαγιά, που πρέπει να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις πιστοποιήσεων και να προστατεύουν από φωτιά και καπνό και να ανταποκρίνονται στις αυστηρές διαδικασίες επιθεωρήσεων.

Έτσι, στη Hilti προσπαθήσαμε να απλοποιήσουμε όλα αυτά τα στάδια με τον αναλυτικό προϊοντικό κατάλογο και το λογισμικό FS Software (fsselector.hilti.com).  Το FS selector σας βοηθά στην απλούστευση, τεκμηρίωση και στην επιτάχυνση ολόκληρης της διαδικασίας σχεδιασμού λύσεων firestop - συμπεριλαμβανομένων των επιθεωρήσεων.

Επιπλέον, με τον πλήρη και αναλυτικό κατάλογο Παθητικής  Πυροπροστασίας έχετε στη διάθεσή σας όλα τα προϊόντα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τις εφαρμογές, εκπαιδευτικά videos και συνδέσμους που οδηγούν στον online κατάλογο για περαιτέρω ενημέρωση και καταχώρηση παραγγελίας.

 

ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΩ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Ολοκληρωμένη λύση από τη Hilti για τη διαφάνεια των εργασιών σας

Η Hilti προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή, την ασφάλεια και τη διαφάνεια των διαδικασιών σας.  Πώς μπορείτε να καταχωρείτε και να παρακολουθείτε τα πιστοποιητικά των εκπαιδεύσεων των εργαζομένων, τους ελέγχους των εφαρμογών σας και να  διασφαλίζετε την τήρηση των διαδικασιών σας;  Η Υπηρεσία του ON!Track είναι εδώ για να έχετε όλα τα στοιχεία στα χέρια σας, ανά πάσα  στιγμή!

Περισσότερες πληροφορίες

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ