Δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας

Δείξε μου δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας 12 V και 22 V σχεδιασμένα για διάτρηση σε μέταλλο, ξύλο και τοιχοποιία

Δείξε μου δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας 12 V και 22 V σχεδιασμένα για διάτρηση σε μέταλλο, ξύλο και τοιχοποιία
SF 4-22 Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας μικρού μεγέθους με ενεργό έλεγχο ροπής για καθημερινές εργασίες διάτρησης και τοποθέτησης, ειδικά σε δυσπρόσιτα σημεία (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
SF 6-22 Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Δραπανοκατσάβιδο κατηγορίας υψηλής ισχύος με ενεργό έλεγχο ροπής και προηγμένα εργονομικά χαρακτηριστικά για γενική χρήση σε διάτρηση και βίδωμα σε ξύλο και μέταλλο (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
SF 6H-22 Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο κατηγορίας υψηλής ισχύος με ενεργό έλεγχο ροπής και προηγμένα εργονομικά χαρακτηριστικά για γενική χρήση σε διάτρηση και βίδωμα σε ξύλο, μέταλλο και τοιχοποιία (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
SF 4-A22 Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας 22 V μικρού μεγέθους, με κινητήρα χωρίς ψήκτρες, για περιπτώσεις στις οποίες χρειάζεστε υψηλότερη απόδοση σε ελαφριές εργασίες ή σε δυσπρόσιτα σημεία
SF 6-A22 Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας 22 V, κατηγορίας Power, με Ενεργό Έλεγχο Ροπής και ηλεκτρονικό συμπλέκτη για γενική χρήση σε ξύλο, μέταλλο και άλλα υλικά
SFE 2-A12 Δραπανοκατσάβιδο πολλαπλών κεφαλών Δραπανοκατσάβιδο πολλαπλών κεφαλών μπαταρίας 12 V, κατηγορίας πολύ μικρού μεγέθους (μετατόπιση, ορθή γωνία, 13 mm χωρίς κλειδί και εξαγωνική υποδοχή μυτών) για εργασίες εγκατάστασης σε στενούς χώρους και σε γωνίες
SF 2-A12 Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας ιόντων λιθίου 12 V, κατηγορίας πολύ μικρού μεγέθους, με κινητήρα χωρίς ψήκτρες και τσοκ 10 mm χωρίς κλειδί, για περιπτώσεις στις οποίες χρειάζεστε δυνατότητα πρόσβασης, μικρό βάρος και ακριβή έλεγχο
SF 2H-A12 Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας ιόντων λιθίου 12 V, κατηγορίας πολύ μικρού μεγέθους, με κινητήρα χωρίς ψήκτρες και τσοκ 10 mm χωρίς κλειδί, για περιπτώσεις στις οποίες χρειάζεστε δυνατότητα πρόσβασης, μικρό βάρος και ακριβή έλεγχο
SFD 2-A12 Κατσαβίδι μπαταρίας Κατσαβίδι μπαταρίας 12 V, κατηγορίας πολύ μικρού μεγέθους, χωρίς ψήκτρες και εξαγωνικό τσοκ 1/4" για όταν χρειάζεται μικρό μέγεθος και καλός έλεγχος ροπής για την προστασία των υλικών σας
SF 8M-A22 Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας 22 V, κατηγορίας Ultimate, με μηχανισμό μετάδοσης κίνησης τεσσάρων ταχυτήτων και ασφαλές τσοκ για μειωμένη ολίσθηση του τρυπανιού και υψηλή απόδοση σε εφαρμογές διάτρησης σε μέταλλο
SF 10W-A22 ATC Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας 22 V, κατηγορίας Ultimate, με Ενεργό Έλεγχο Ροπής και μηχανισμό μετάδοσης κίνησης τεσσάρων ταχυτήτων για υψηλή ροπή σε απαιτητικές εφαρμογές σε ξύλο και άλλα υλικά
Πίσω στα προϊόντα ()
ΣΥΓΚΡΙΝΕ
Προϊόντα ()
ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 12 V

ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 12 V

Δούλεψε όπου θέλεις, όπως θέλεις με τα κρουστικά εργαλεία και κατσαβίδια μπαταρίας 12 V

Μικρό, ελαφρύ, εργονομικό και εύκολο στη χρήση σε στενά και δυσπρόσιτα σημεία. 

Η νέα πλατφόρμα κρουστικών δραπάνων, παλμικών κατσαβιδών και κατσαβιδιών μπαταρίας 12 V της Hilti σου προσφέρουν την απόλυτη φορητότητα, ευελιξία και απόδοση που χρειάζεσαι σε ελαφριές εφαρμογές.

ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΡΟΣ, ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Όταν πρόκειται για εργαλεία 12 V διάτρησης και κρούσης, το μικρό μέγεθος, η εργονομία και το βάρος είναι εξίσου σημαντικά με την απόδοση. Η νέα σειρά εργαλείων μπαταρίας τρυπανιών και κρουστικών είναι μικρού μεγέθους, χαμηλού βάρους, υψηλών επιδόσεων και σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο για ελαφρές εφαρμογές σε στενούς χώρους ή όταν εργάζεστε σε ύψος εφαρμογές.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για αύξηση της παραγωγικότητας, τα νέα  εργαλεία μπαταρίας 12V είναι εξοπλισμένα με δυνατότητες που προσφέρουν ταχύτητα, ροπή, εργονομία και σύντομο χρόνο εφαρμογής, επιτρέποντάς σας να ολοκληρώσετε τις πιο συνήθεις εφαρμογές με ασφάλεια και ταχύτητα.

Ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες παρέχει μεγαλύτερη απόδοση, η μεγάλη γκάμα τρυπανιών, μυτών και αγκυρίων στήριξης αυξάνει την παραγωγικότητά σας. Τα επανασχεδιασμένα φώτα LED προσφέρουν ευρεία κάλυψη και σκιά στην εργασία και σας βοηθούν να ολοκληρώσετε γρήγορα διάφορες εργασίες στο ξύλο , μέταλλο, πλαστικό, τούβλο ή τοιχοποιία.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 12 V ΕΡΓΑΛΕΙΟ

SF 2-A12

SF 2-A12

Μικρά κατσαβίδια 12V με κινητήρα χωρίς ψήκτρες και τσοκ 10 mm χωρίς κλειδί για όταν χρειάζεστε πρόσβαση, χαμηλό βάρος και ακριβή έλεγχο.

Αγόρασε τώρα
SF 2H-A12

SF 2H-A12

Μικρό δραπανοκατσάβιδο 12V χωρίς ψήκτρες και τσοκ 10 mm χωρίς κλειδί για εργασίες σε τοιχοποιία και τούβλα ή για εφαρμογές εγκαταστάσεων.

Αγόρασε τώρα
SFD 2-A12

SFD 2-A12

Μικρά κατσαβίδια 12V με κινητήρα χωρίς ψήκτρες και εξάγωνο τσοκ 1/4" για ευελιξία και καλό έλεγχο ροπής.

Αγόρασε τώρα
SID 2-A12

SID 2-A12

Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας 12V χωρίς ψήκτρες και εξαγωνικό τσοκ 1/4 "με χαμηλό βάρος που δεν θυσιάζει την υψηλή ροπή.

Αγόρασε τώρα
Το SF 2-A12 και το SF 2Η-A12 προσφέρουν υψηλή αποδοση σε διάτρηση και κρούση

ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το SF 2-A12 και το SF 2Η-A12 προσφέρουν υψηλή αποδοση σε διάτρηση και κρούση

Με ένα νέο, πιο μικρό μέγεθος και μειωμένο βάρος, η επόμενη γενιά του κατσαβιδιού Hilti SF 2-A12 και του δραπανοκατσάβιδου SF 2Η-A12 προσφέρoυν υψηλή απόδοση για εργασία σε στενά και δύσκολα σημεία.

Τα επανασχεδιασμένα φώτα LED φωτίζουν την περιοχή εργασίας σας, ενώ ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες βοηθά στη διατήρηση των εργαλείων για περισσότερο χρόνο ενώ παρέχει μια ισχυρή ταχύτητα διάτρησης 1600 σ.α.λ. και 34 ροπή σκληρής άρθρωσης.

Κατσαβίδι SFD 2-A12, το ιδανικό εργαλείο όταν χρειαζεσαι έλεγχο ροπής

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Κατσαβίδι SFD 2-A12, το ιδανικό εργαλείο όταν χρειαζεσαι έλεγχο ροπής

Μικρό, ελαφρύ και με ισχυρό κινητήρα χωρίς ψήκτρες, το κατσαβίδι μπαταρίας SFD 2-A12 περιλαμβάνει νέα φωτάκια LED και αυξημένη εργονομία που το καθιστούν ιδανικό για εργασία σε στενές ή δυσπρόσιτες περιοχές.

Η μπαταρία 12V και ο νέος σχεδιασμός λαβής, το κάνουν ένα άνετο στη χρήση εργαλείο.  Αυτό σας βοηθά να έχετε ακριβή έλεγχο και το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές όπως η εγκατάσταση ηλεκτρικών διακοπτών, πρίζες, κολλάρα σωλήνων και άλλου εξοπλισμού. Εφαρμογές με βίδες έως και 6 mm σε ξύλο και αυτοδιάτρητες βίδες έως 4,8 mm σε διάμετρο σε μέταλλο.

Σπάσε τα όρια και δοκίμασε νέες δυνατότητες

ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Το νέο μικρό εργαλείο SID 2-A12 σε βοηθά να βελτιώσεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις τις δυνατότητες απόδοσης.

Προσφέροντας την απόδοση που θα περιμένατε από ένα μεγαλύτερο εργαλείο, ο νέος κινητήρας χωρίς ψήκτρες στο SID 2-A12 σάς προσφέρει μια ισχυρή ταχύτητα διάτρησης 2750 rpm και ονομαστική ροπή έως 170 Nm, παρά το μικρό μέγεθος και βάρος του εργαλείου.

Έτσι, εάν στερεώνετε με αυτοδιάτρητες βίδες σε μέταλλο ή αγκυρόβιδες HUS 3 με μικρό βάθος τοποθέτησης ή αγκύρια πλαισίων HRD διαμέτρου έως και 8 mm σε τοιχοποιία και σκυρόδεμα, θα εκπλαγείτε από τον άνετο χειρισμό, την εργονομία και βελτιωμένο έλεγχο.

Η νέα πλατφόρμα 12 V εργαλείων μπαταρίας μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή σου

ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Βελτιωμένη πλατφόρμα μπαταριών λιθίου B12 που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή σου με τα εργαλεία μπαταρίας

Οι καλύτερες μπαταρίες για όλα  τα εργαλεία 12 V , οι μπαταρίες λιθίου B12 2.6 και η νέα μπαταρία ιόντων λιθίου B12 4.0 Cordless Power Care (CPC) παρέχουν μεγάλη ισχύ για να σας βοηθήσουν να περάσετε από πολλές συνεχόμενες εφαρμογές χωρίς διακοπή και κούραση.

Επιπλέον, η B12 4.0 είναι εξοπλισμένη με νέες κυψέλες 21700  υψηλής ισχύος και με ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης. Το ανθεκτικό περίβλημα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης ενέργειας και παρέχει υψηλότερη ισχύ εξόδου, αυξάνοντας τον χρόνο εκτέλεσης και μειώνοντας τον αριθμό επαναφορτίσεων.

Το αποτέλεσμα; Περισσότερη εργασία ανά φόρτιση, μικρότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας και υψηλότερη παραγωγικότητα.

Σύνδεση για συνέχιση
Κάνε εγγραφή