Κρουστικά δράπανα μπαταρίας SDS Plus

Δείξε μου κρουστικά δράπανα SDS Plus (TE-C) μπαταρίας 22 V και 36 V, σχεδιασμένα για διάτρηση και ελαφριές εργασίες καλεμίσματος σε σκυρόδεμα

Δείξε μου κρουστικά δράπανα SDS Plus (TE-C) μπαταρίας 22 V και 36 V, σχεδιασμένα για διάτρηση και ελαφριές εργασίες καλεμίσματος σε σκυρόδεμα
Πίσω στα προϊόντα ()
ΣΥΓΚΡΙΝΕ
Προϊόντα ()
Εργαζόμενος που χρησιμοποιεί το TE 30-22 για καλούπωμα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΑ SDS Plus

Διάτρηση και καλέμισμα χωρίς διακοπές με την ευελιξία των εργαλείων μπαταρίας

Με τα περιστροφικά κρουστικά δράπανα μπαταρίας SDS Plus, οι χρόνοι εκτός λειτουργίας είναι λιγότεροι, θα δουλεύετε με μεγαλύτερη ταχύτητα και για περισσότερο χρόνο με μειωμένη κόπωση του χειριστή κατά τη διάτρηση, την αποκοπή, την κατασκευή καναλιών και το καλέμισμα σε σκυρόδεμα ή τοιχοποιία.

Επιπλεόν με τα εργαλεία μπαταρίας τεχνολογίας Nuron, θα δουλεύετε με ακόμα περισσότερη ισχύ και χρόνο εκτέλεσης.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΑ SDS Plus ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ

Μεγαλύτερη ευελιξία

Ανεξάρτητα από το αν ανοίγετε οπές για αγκύρωση ή ράβδο οπλισμού όλη την ημέρα ή κάνετε καλέμισμα σε σημεία δύσκολης πρόσβασης, εμείς έχουμε το σωστό περιστροφικό κρουστικό δράπανο μπαταρίας – και αξεσουάρ υψηλής απόδοσης – για να σας βοηθήσουμε.

Μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Εργαστείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερη κόπωση χάρη στο μικρότερο βάρος του εργαλείου, τον βελτιωμένο χειρισμό και τα χαρακτηριστικά ασφάλειας όπως η ενεργή απορρόφηση κραδασμών (AVR) και ο ενεργός έλεγχος ροπής (ATC).

Μεγαλύτερη άνεση

Βελτιστοποιήστε τον στόλο των εργαλείων σας δουλεύοντας όλα τα εργαλεία μπαταρίας με κοινές μπαταρίες από την ίδια πλατφόρμα – με το σύστημα 22V Nuron μπορείτε να έχετε περισσότερη ισχύ σε σχέση με άλλες με τα εργαλεία ρεύματος, αερίου ή υψηλότερης τάσης.

Εργαζόμενος σε κατασκευαστικές εργασίες που κάνει διάτρηση σε υπερυψωμένο σημείο με TE 4-22 για στερέωση σωλήνων χρησιμοποιώντας συστήματα εγκατάστασης, με λαμπτήρα SL 2-22 στο φόντο

Η ΣΩΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ

Για τα πάντα, από υπερυψωμένη διάτρηση έως διορθωτικό καλέμισμα

Τα εύκαμπτα περιστροφικά κρουστικά δράπανα μπαταρίας προσφέρουν την απόδοση που χρειάζεστε, όταν και όπου τη χρειάζεστε. Πραγματοποιήστε επαναλαμβανόμενες εργασίες διάτρησης και αποκοπής σε υπερυψωμένα σημεία με το μικρό σε μέγεθος περιστροφικό κρουστικό δράπανο ή εκτελέσετε καλέμισμα και ελαφριές εργασίες σε χάλυβα μέσω τοποθετήσεων πλάκας βάσης με εργαλείο βαρύτερου τύπου.

Για ακόμα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, επιλέξτε τα περιστροφικά κρουστικά δράπανα μπαταρίας Nuron 22V.

Εργαζόμενος που κάνει διάτρηση σε σκυρόδεμα με ασφαλή και υψηλής απόδοσης περιστροφικό κρουστικό δράπανο TE 6-22 και TE DRS-4/6

ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΟΠΩΣΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Καλύτερος χειρισμός, λιγότεροι κραδασμοί και μικρότερος κίνδυνος κλοτσήματος

Για την προστασία της ομάδας σας από τραυματισμούς και για μείωση των καθυστερήσεων στο εργοτάξιο, τα ανθεκτικά περιστροφικά κρουστικά δράπανα SDS Plus σας βοηθούν να επιλέξετε την ενεργή απορρόφηση κραδασμών (AVR) και τον ενεργό έλεγχο ροπής (ATC).

Η λειτουργία AVR μπορεί να περιορίζει τους κραδασμούς του εργαλείου έως και κατά δύο τρίτα, ενώ η λειτουργία ενεργού ελέγχου ροπής (ATC) συμβάλλει στην αποτροπή της επικίνδυνης περιστροφής των εργαλείων σε περίπτωση που χτυπήσουν κάποιο κρυμμένο αντικείμενο. Επιπρόσθετα, τα προαιρετικά ενσωματωμένα συστήματα συλλογής σκόνης μπορούν να αφαιρέσουν σχεδόν όλη τη σκόνη για να κάνουν τα εργοτάξιά σας ακόμα πιο ασφαλή και πιο άνετα.  

διάτρηση σε σκυρόδεμα με περιστροφικό κρουστικό δράπανο

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟ

Συνεχίστε το ταξίδι σας στην καινοτομία με το TE 30-22

Συμβάλλουμε στη σύγχρονη και πρωτοποριακή κρουστική διάτρηση περίπου μισό αιώνα τώρα και συνεχίζουμε με το TE 30-22 που θα αλλάξει τελείως το παιχνίδι.

Ένα εργαλείο για κάθε είδους εφαρμογή και με καλύτερο χειρισμό από ποτέ, το TE 30-22 ανήκει στην πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας Nuron. Με τις μπαταρίες Nuron 22V, μπορείτε να έχετε όλη την ισχύ ενός εργαλείου με καλώδιο μαζί με εξαιρετικό χρόνο και ευελιξία. Το αποτέλεσμα; Αμέτρητες ώρες διάτρησης, καλεμίσματος, απόξεσης και δημιουργίας καναλιών χωρίς προβλήματα.

Αφαίρεση πλακιδίων με ευέλικτο SDS plus περιστροφικό κρουστικό δράπανο TE 6-22

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ

Εργασία γρηγορότερη και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με ειδικά τρυπάνια και καλέμια

Η απόδοση του SDS περιστροφικού κρουστικού δραπάνου ενισχύεται σημαντικά όταν δουλεύετε με αξεσουάρ ειδικά κατασκευασμένα για το εργαλείο. Για ταχύτερη διάτρηση σε σκυρόδεμα, τούβλα, τοιχοποιία και ράβδο οπλισμού, τα τρυπάνια κρουστικής διάτρησης TE-CX διαθέτουν κεφαλές καρβιδίου πολλαπλής κοπής και προηγμένη γεωμετρία.

Αν κάνετε αγκυρώσεις, θα εξοικονομείτε χρόνο και θα έχετε πιο συνεπή αποτελέσματα με το κοίλο τρυπάνι TE-CD που κάνει διάτρηση και καθαρισμό ταυτόχρονα. Και σε ό,τι αφορά την αποκοπή, τη δημιουργία καναλιών, την εξομάλυνση και την απόξεση, τα καλέμια είναι σχεδιασμένα για μεγάλη διάρκεια και αποτελεσματικότητα.

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ OSHA

Για τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου και πρακτικά απαλλαγμένου από σκόνη χώρου εργασίας κατά την εργασία με τα περιστροφικά κρουστικά δράπανα μπαταρίας SDS Plus, χρησιμοποιήστε ένα ενσωματωμένο σύστημα συλλογής σκόνης όπως το DRS 4-A ή το DRS 6-A με φίλτρο HEPA ή χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα VC 10. 

Αγοράστε σκούπες και άλλα συστήματα αφαίρεσης σκόνης

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΑΣ

Η υπηρεσία διαχείρισης στόλου καλύπτει όλα τα κόστη των εργαλείων σας έναντι μιας σταθερής μηνιαίας χρέωσης. Αποφύγετε τις μεγάλες εκ των προτέρων επενδύσεις σε εργαλεία και αποκτήστε μόνο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε.

Μάθετε περισσότερα για το Fleet Management
Σύνδεση για συνέχιση
Κάνε εγγραφή