Οδηγιες σχεδιασμου για αρθρωτα συστηματα στηριξης

Πώς να σχεδιάσεις στηρίξεις του συστήματος εγκατάστασης

Στη Hilti έχουμε δεκαετίες εμπειρίας στο σχεδιασμό και στην κατασκευή αρθρωτών συστημάτων στήριξης παγκοσμίως.

Και έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας για να σε βοηθήσουμε να σχεδιάσεις τις δικές σου κατασκευές και έργα. Μπορεί να καλύψει όλα τα εργοτάξια από στατικά φορτία μέχρι εξειδικευμένες εγκαταστάσεις όπως οι σεισμοί, η πυροπροστασία και η ακουστική εγκατάσταση.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού σχεδιασμού, των τεχνικών δεδομένων και των εξειδικευμένων συμβουλών από τους μηχανικούς της Hilti.

ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η κατασκευή αντισεισμικών κτιρίων γίνεται όλο και πιο σημαντική απαίτηση κατά το σχεδιασμό των κατασκευών. Οι μηχανικοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις προϊόντα, τυπικές λύσεις και να σε υποστηρίξουν στους πολύπλοκους υπολογισμούς στο σχεδιασμό και στην κατασκευή.

Περισσότερες πληροφορίες
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πυράντοχα αρθρωτά συστήματα στήριξης για περισσότερα από 25 χρόνια. Μάθε περισσότερα σχετικά με το πώς να σχεδιάζεις πυράντοχα στηρίγματα χρησιμοποιώντας το ευρύ φάσμα προϊόντων μας.

Περισσότερες πληροφορίες
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ

Τα αρθρωτά συστήματα στήριξης της Hilti διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία υλικών και επικαλύψεων, για εφαρμογές εσωτερικά σε ξηρό περιβάλλον καθώς και σε συνθήκες υπεράκτιες. Λόγω της πολύχρονης έρευνας και ανάπτυξης, έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και μπορούμε να σε συμβουλέψουμε για το πώς να επιλέξεις μια κατάλληλη λύση για να αποφύγεις τη διάβρωση.

Περισσότερες πληροφορίες
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ

Η κύρια πρόκληση κατά τη στερέωση των σωληνώσεων υψηλής θερμοκρασίας είναι η θερμική διαστολή του σωλήνα και η επαφή του στα στηρίγματα σωλήνων και στα πέριξ μέρη. Δες πώς να συμπεριλάβεις τη θερμική διαστολή στο σχεδιασμό σου με τέσσερις βασικές αρχές για τον έλεγχο της θερμικής διαστολής των σωλήνων.

Περισσότερες πληροφορίες